Ga naar inhoud

Willem de Man

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Willem de Man's prestaties

  1. Bedankt voor de uitleg! Toch vraag ik me nog af.. Is er een manier waarop ik in de ene kolom een VAN datum zet In de andere kolom een TOT datum en in weer een andere kolom de PRIJS En dan zou ik graag in een vak een datum willen typen, en in een ander vak de prijs te zien krijg.. is dat mogelijk?
  2. Beste mensen! Allereerst sorry als over dit vraagstuk al een topic is gestart. Ik heb een probleem (goh?) en ik weet zeker dat het niet zo moeilijk is, toch kom ik er maar niet uit. Een vastlopertje... Het is een typisch boekingsvraagstuk. Ik wil graag weten als ik invoer; van 1 tot 10 september is (bijvoorbeeld de vlucht) 10 euro en 11 tot 20 september is het 12 euro. 21 september tot 13 oktober is het 5 euro Ik zou dan graag willen dat ik in 1 lege cel een datum kan invoeren en dat excel dan tegen mij zegt wat de prijs is. Het is de datum in combinatie met prijs.. Ik ben er al een tijdje mee bezig en ik kom er niet uit, toch kan dit toch niet zo moeilijk zijn? je hulp wordt geapprecieerd! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.