Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Piet2398

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Piet2398

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo Ik heb sinds kort een probleem met google chrome. Elke keer wanneer ik google chrome afsluit en ik deze opnieuw opstart opent deze mijn laatst gesloten pagina's. Wanneer ik echter bij instelling kijk, staat er bij: "Bij opstarten" de optie "De pagina 'nieuw tabblad' openen" geselecteerd dus daarom vraag ik mij af waarom chrome toch mijn laatst gesloten pagina's opent. Alvast bedankt!
 2. Ik heb het gedaan met de methode van nokiaprox en de 'lokale schijf F' is inderdaad niet meer zichtbaar. Dank u wel om mij te helpen!
 3. Iets meer dan een maand geleden heeft mijn laptop een update gedaan. Na die update stond er ineens dat ik een 'lokale schijf F' had die ik voor de update niet had. En elke keer als ik mijn computer opstart krijg ik een melding dat deze schijf bijna vol is, maar als ik naar de schijf ga via windows verkenner staat er dat deze leeg is. Weet iemand hoe ik deze schijf kan wegdoen of hoe ik kan zorgen dat ik er geen meldingen meer van krijg? Bijkomende info: Type: lokale schijf Bestandssysteem: NTFS Gebruikt: 460MB beschikbaar: 38MB
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.