Ga naar inhoud

Sagres

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Sagres

  1. Hoi Passer, dit begrijp ik niet goed?
  2. Hallo, Nvidia en Amd zijn blijkbaar nvt. Vind enkel intel (core 13), van deze laatste is alles up to date. Maar als het wat donkerder buiten wordt, kan ik alles beter lezen, Thx.
  3. Hallo helpers, cleartype heeft ook geen soelaas gebracht. Het lettertype is inderdaad wazig en klein, dit zou misschien het contrast ook kunnen zijn. Ondertussen heb ik de pc terug naar fabrieksinstellingen gezet maar dit loste het ook niet op... Dan heb in het lettertype vergroot, dit helpt alleszins een beetje, maar geeft problemen met de browser (firefox), want alles is daar blijkbaar mee vergroot. Dank je wel.
  4. De beide kunnen gebruiken, het enige dat er op komt is "version 10.0. 18363.476" Daarblijft hij op hangen. YHX.
  5. @Passer, volgens mij is het juist erger geworden met versie 1909, op de andere (oudere) laptop is alles normaal gebleven. Thx. @nokiaprox, dit zal ik dan nu even proberen, thx.
  6. Dank je wel, stegisoft. Methode 1 heb ik kunnen uitvoeren, gaf aan dat er geen problemen waren. Methode 2n gaf aan de bestanden niet te kunnen vinden? Dus is het spijtig genoeg niet opgelost. Zou het niets kunnen maken hebben met lichtinval? buiten is het donker bewolkt en kan ik alles veel beter lezen/zien. Thx.
  7. Goedemiddag aan allen, er zijn problemen bij het trachten te lezen op sommige sites. (hier ook) Vetgedrukte cijfers, letters zijn geen probleem, gewone tekst zoals wat ik nu intik zijn gewoonweg onleesbaar. Blijkbaar iets in de instellingen, maar ik heb het niet gevonden. OS = Windows 10 home. Kan er iemand me helpen? Alvast bedankt :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.