Ga naar inhoud

Kdb

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo, Ik wil graag de som van de uitgevoerde uren zien in 1 cel MAAR dit zou pas mogen bijtellen als de huidige week voorbij is (hij mag de toekomstig geplande uren vandaag nog niet bijtellen enkel als de week voorbij is) Kan dit? Zoja, hoe maak ik die formule dan op? Alvast bedankt om dit na te kijken, planning VEKO houtwerk 2021-forum.xlsx
 2. planning VEKO houtwerk 2021-forum.xlsx
 3. Was te vlug... Mijn vraag is dus hoe ik kan sorteren op klantnaam maar met behoudt van alle opmaak in de andere cellen?
 4. We hebben een planning gemaakt in Excell maar wil graag de klanten alfabetisch rangschikken MET behoudt van alle opmaak Zie hieronder:
 5. Kdb

  juiste formule?

  bedankt....is gelukt...nooit meer vergeten nu
 6. Kdb

  juiste formule?

  Hallo, Ik heb een prijslijst ontvangen van een leverancier en wil deze graag naar onze verkoop omzetten zonder alles over te moeten typen.Maar ik zit vast bij het ingeven van de juiste formule, wie kan me helpen? Ik wil in cel B3 de som van B1+A3 en in cel B4 wil ik de som van B1+A4... in de andere kolommen ook hetzelfde natuurlijk. Zoals ik het nu heb ingegeven komt in cel B3 de som van B2+A3 ... Kan iemand me zeggen wat ik fout ingeef bij de formule?
 7. Super bedankt dit was wat ik bedoelde maar wist niet echt hoe dit te omschrijven... hoe maak je zoiets? Want nu staat dit in lopende meter maar ik moet kunnen berekenen naar m³.
 8. Misschien kan jij dat iets vriendelijker overbrengen dan hoe jij het nu typt!! In het geel staat aangeduid wat relevant is: onderaan staat nu een rekenveldje met L,Br,H en bovenaan de cel waar de som moet tevoorschijn komen, maar ik wil niet dat er onderaan 20 aparte rekenveldjes komen maar bij de cel waar uiteindelijk de som komt zou ik een pop out scherm od willen waarin we de getallen ingeven,die rekent dat dan samen en in cel komt de som.
 9. Hallo, ik maak een werkblad waarin een totaal berekening wordt uitgevoerd voor het maken van een offerte: in 1 bepaalde kolom willen we het aantal m³ zien en via een pop out scherm od alle afmetingen en stukken ingeven en dan zien we enkel het totaal in de cel. in bijlage een kopie van mijn scherm: in geel aangeduid wat er waar moet gebeuren... Kan iemand me helpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...