Ga naar inhoud

imardvark

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

imardvark's prestaties

  1. Ik heb even gekeken naar de pagina en enkele van die oplossingen geprobeerd. Wat ik nu zie is dat bij oplossing 4 de laatste service (Xbox Live Networking service) mis. Enig idee hoe ik die kan toevoegen? Misschien ligt het daaraan?
  2. Ik heb geen Xbox, het gaat om de Xbox-app op mijn PC (Windows 10). Ik bedoel dat ik binnen de Xbox-app de netwerk instellingen niet kan wijzigen. Ik weet ook niet of dit ergens anders kan bij instellingen of zoiets.
  3. Het ziet er naar uit dat het kan werken alleen een paar struikelblokken. Ten eerste, is er helaas geen optie om het IP adres in de Xbox-app zelf vast te zetten / in te vullen. Daarnaast zit ik ook in Nederland, en heb XS4all als een provider. ( merkte pas na het posten hiervan dat het een Belgische site is) En moet ik fysiek naar mijn router toegaan, of de eigenschappen die ik via mijn PC kan wijzigen?(Ben niet zo'n computer expert helaas ) Kan je mij hier nog mee helpen?
  4. Klopt, alles werkt prima (via ethernet dan). Alleen heeft Microsoft het een vereiste gemaakt om Teredo te hebben om online/multiplayer spellen te spelen via de XboX-app op windows 10. Zo kan ik niet samenspelen met vrienden van mij. Ik heb dit probleem al een tijdje maar vind maar geen oplossing hiervoor. Alle andere software werkt prima, alleen heeft Xbox het dus nog nodig, wel raar om te horen dat Microsoft dit nog gebruikt als hij vrij oud is. Kan jij mij hiermee helpen? Alvast bedankt voor de moeite!
  5. Hoi, Ik ben nu al een tijdje opzoek naar een oplossing voor dit probleem. Een paar maanden terug merkte ik dat ik mijn Teredo netwerkadapter stuurprogramma miste. Veel tips en handleidingen gevolgd, zoals hem toevoegen via "Oude hardware toevoegen" terwijl ik in Apparaatbeheer zit. Alleen is hij daar ook niet te vinden. Vaak werd er ook tegen mij gezegd dat ik hem kan aanzetten via commands, alleen dat werkt ook niet. Heeft iemand hier een oplossing voor? (Ik heb hem terug zetten naar fabrieksinstellingen ook al geprobeerd maar dat werkt ook niet)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.