Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vero Ver

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. hallo, ik verkoop gordijnen op maat via een wix website. mijn doel: mensen drukken op een afbeelding van een stof, als ze dan bxh ingeven komen ze de prijs uit voor de gordijn in die bepaalde stof. Hoe krijg ik dit voor mekaar? ik heb 50 stoffen met verschillende prijzen. de lumifish calculator app die wix aanbiedt, kan geen dataset koppelen aan hun calculator, dus de getoonde stof kunnen ze niet automatisch verbinden aan hun calculator. ik kan wel bxh formule ingeven maar niet het gegeven van de stofprijs zelf. tenzij je zelf met vinkjes de stof aanduidt... dat is te omslachtig voor de klant.. wie kan me helpen met de juiste code om de verbinding te maken tussen mijn dataset en mijn calculator? mvg V
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.