Ga naar inhoud

marklin

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over marklin

  • Verjaardag 07-01-1993

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 64 Bit
  • Monitor
    Acer Predator 1920 x 1080
  • Processor
    Intel I7 2.67 Ghz
  • Geheugen
    6 GB DDR3
  • Grafische Kaart
    Ati Radeon 5850 HD
  • Harde Schijf
    3TB seagate
  • Voeding
    850W
  • Geluidskaart
    Realtec
  • Behuizing
    Acer Predator orange

Contact Info

  • Website URL
    http://www.United-Sportz.de

marklin's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. hallo, Het probleem gaat als volgt: Sinds een paar dagen heb ik een een statisch geluidje op de achtergrond bij het spelen van games. ook bij facebook als ik scroll hoor ik het geluid (wel minder luid) en op bureaublad hoor ik het ook maar zo minimaal dat het me niet stoort. bij games echter is het niet uit te houden zonder muziek op de achtergrond te spelen. Ik heb al mijn pc geopend en alles uitgestoft, pluggetjes van men geluidskaart uitgeblazen en al andere boxen aangesloten maar het probleem blijft. ik heb vorige week een nieuw grafische kaart gestoken (ati HD 6850) die ik ook eveneens heb uitgestoft (was 2 de hands en de vorige eigenaar had er geen last van). maar een dag of 2 later kwam ineens mijn geluid probleem dus ik denk niet dat het aan men grafische kaart ligt. echter heb ik mijn grafische kaart eens van pci poort verwisseld maar ook dat hielp niet.
  2. mijn video kaart is een ati radeon HD 5850. ongeveer 3 jaar oud denk ik. Ik ben gisteren naar een vriend gegaan waar ik uiteindelijk mijn grafische kaart toch heb kunnen testen en daar gebeurde net hetzelde als dat er op mijn pc gebeurde. alles werkt perfect voor 1 minuut. toch bedankt voor je hulp dasle. zal ik deze topic als opgelost markeren?
  3. ik heb geen andere computer om te testen maar ik heb een oude video kaart in mijn pc gestoken (geforce 6600 nvidia) en toen bleek er geen probleem te zijn.
  4. Ik heb ondertussen windows opnieuw geinstaleert en heb 2 games erop gezet. terwijl ik speelde bleef de temperatuur normaal, steeg met ongeveer 20°C en mijn fan draaide 10% snelller zoals ik altijd al heb geweten bij deze pc. ook de temperaturen van oa mijn processor bleven onder de 50°. Kan ik hieruit afleiden dat mijn video kaart stuk is?
  5. Hallo, deze avond bevroos mijn pc ineens terwijl ik een game aan het spelen was. gebeurt wel af en toe dus ik starte gewoon mijn pc terug op maar na een paar minuten kreeg ik ineens een wit scherm. ik starte mijn pc terug op en toen bleef men pc hangen op bios opstart scherm maar ik hoorde wel windows laden en programma's zoals skype hoorde ik ook op starten. heb men pc eens opengedaan, even gezien of alles nog wel op zen plaats zat, men grafische kaart even eruit gehaald en bekeken, even laten af koelen en terug opgestart. alles leek nu in orde en na wat op youtube enzo te hebben gezeten wou ik battlefield 3 opstarten. alles in orde maar na 1 minuut ofzo te hebben gespeeld (zonder enige lag of andere problemen) kreeg ik ineens een gekleurd scherm en moest mijn pc terug opnieuw opstarten. heb dan terug geprobeert andere games te spelen ma na 1 minuut telkens hetzelfde resultaat, gekleurd scherm maar kleur verschilde telkens wel. heb dan maar mijn driver opnieuw geinstaleert maar telkens hetzelfde probleem. ik kan mijn pc zonder enig probleem gebruiken (youtube hd videos, blueray videos) allemaal geen probleem maar vanaf ik een 3d aplicatie start crasht mijn pc. ik hoop dat ik geen nieuwe kaart moet kopen hier is de link van speccys http://speccy.piriform.com/results/TakAXXm8zbesQho7SxJPdM7 mvg Mike
  6. het zal optie 1 worden omdat ik geen zin heb om geld uit te geven aan componenten of weer 3 maand zonder pc te zitten ik had graag hierbij een oplossing gevonden via bios of weet ik veel maar blijkbaar ligt het in gewikkelder dus ik ga bij deze de discusie als opgelost zetten. toch bedankt aan degenen die op deze post hebben gereageert!
  7. ja het gebeurt enkel bij een herstart en nee heb geen andere voeding spijtig genoeg
  8. ja je hebt het helemaal goed begrepen maar ook als ik zelf eens de pc wil herstarten zonder dat er eerst software is geinstaleert is ofzo gebeurt hetzelfde
  9. Mijn pc herstart nooit onverwacht, ik bedoelde dat na een een bepaalde instalatie soms een herstart vereist is. dan is het irritant als men pc vlak na de herstart terug plots uitvalt omdat ik bang ben dat het schade toebrengt aan mijn systeem na een paar seconden start mijn syteem normaal op zonder enige foutmelding
  10. HP Compaq 6510b Windows 64 bit en bij de opties kan ik enkel de resoluties selecteren. het zijn 2 van de 3 spelletjes die dit probleem hebben. dat zijn Maplestory en een vrij oud spel Empires earth Gold edition. De derde game is league of legends en deze doet het perfect. de 2 games staan ook op men game pc en daar is ook alles perfect dus denk eerder dat het probleem aan men laptop ligt.
  11. ja klopt men spel staat op 4:3, maar normaal gebeurt dit toch automatisch? en zoniet zou ik niet weten waar ik dat hoef aan te passen. mijn beeldscherm van mijn gametower is ook breedbeeld en dezelfde games hebben daarop niet het probleem.
  12. Mijn pc is hersteld door de fabrikant en met een vervangpc ben ik niet veel omdat ik een professionele gamer ben. maar laten we er nu maar van uitgaan dat ik de pc niet terug kan binnendoen voor een herstelling. dus als jij of iemand hiervoor een oplossing weet laat mij a.u.b. iets weten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.