Ga naar inhoud

Sam Goris

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sam Goris

  1. Droske, Het probleem is eindelijk opgeslost dankzij het "automatisch herstellen". Enorm bedankt voor de hulp, de laptop draait nu perfect!
  2. na de 3e keer lukte het wel, dus ik had wat meer geduld nodig. Het volgende probleem dat zich nu stelt is: bij het ingeven van het commando bootrec.exe /fixboot krijg ik het volgende antwoord: Het volume bevat geen herkenbaar bestandssysteem. Controleer of alle vereiste bestandssysteemstuurprogramma's zijn geladen en of het volume niet is beschadigd. is hier nog een oplossing voor? Alvast bedankt!
  3. Droske, Ik heb de computer opgestart van de DVD die ik aangemaakt heb zoals in de link. Toch krijg ik onmiddelijk hierna opnieuw het blauwe scherm met foutcode 0xc000000f (en vervolgens 0xc0000225 als ik ergens op druk) Zijn er nog opties?
  4. Goeiedag allemaal, Ik zit met het volgende probleem en krijg dit maar niet opgelost en op het internet lukt niets van alle oplossingen die geboden worden: Sinds er een update is geweest van windows 10 krijg ik bij het opstarten van mijn laptop onmiddelijk de volgende foutcode: 0xc000000f. Als ik dan op enter of "f8" druk, komt er de volgende foutcode 0xc0000225. -Mijn laptop is een "Toshiba SATELLITE p500-1d7" -Ik heb geen "recovery disk" of USB, maar heb een ingebouwde recovery -de ingebouwde recovery krijg ik niet aan de praat, dit zou moeten gaan door bij opstarten van de laptop de 0 (niet die van de numpad) in te houden. (maar dit lukt dus niet) -het enige dat ik nog kan doen alvorens het "blauwe scherm" tevoorschijn komt is op "esc", "f2" en f12" drukken. - bij ESC komt volgende scherm tevoorschijn : bij F2 komt de setup van laptop tevoorschijn bij F12 komt de mulitboot selection tevorschijn - een Windows 10 licence heb ik niet meer (voor het geval ik windows 10 zou nodig hebben) kan iemand me helpen aub? laptop was een toppertje.... (Plaatje rechtgezet, krijgen we niet zo snel een stijve nek )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.