Ga naar inhoud

Michel Ludikhuyze

Lid
  • Items

    79
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Michel Ludikhuyze

  1. Ik heb net gedaan wat hierboven beschreven stond . Maar bij mijn contacten zijn alle gegevens ( adres , tel , ...) verdwenen . Een paar adressen weet ik uit m'n hoofd maar de anderen zullen dit jaar geen nieuwjaarswensen per kaartje krijgen ( traditie) wel per email uiteraard .
  2. Bedankt voor de tips en aanwijzingen . Tja , ik was even onvoorzichtig met het tonen van voorbeelden, mijn excuses . Maar het scheelde een hoop uitleg . Ik ga direct eens kijken bij gmail ...
  3. Misschien val ik in herhaling maar het zijn kerstdagen dus is iedereen begripvol.... Vroeger ( Windows 7 , nu Windows 10) had ik in gmail de mogelijkheid om bij contactpersonen ( lijst ) nuttige info te noteren zoals adressen , zowel email als woonplaats , telefoon , verjaardagen enz... Nu vind ik niets meer terug tenzij alleen hun email adres . Iemand een idee ? Afbeeldingen verwijderd door kweezie wabbit omdat de email adressen er open en bloot in stonden.
  4. Beste porrelaar , dank zij Uw tip is mijn probleem opgelost . Ik stond inderdaad met mijn email adres tussen een hoop andere filters en geblokkeerden . Oef , ik gelukkig nu ! Bedankt !
  5. Ow sorry , gmail . Stond gemeld hierboven, Op ieder toestel dat ik gebruik .
  6. Hallo , sinds een jaartje of zo heb ik het volgende voor met gmail . Als ik antwoord op een email of ik schrijf een email en ik verzend hem dan verdwijnen de verzonden emails naar de prullenbak. Het duurde even voor ik dat doorhad . Het zou handig zijn als die verzonden emails naar mijn map : verzonden verhuisden . Weet iemand raad ?
  7. OK , bedankt voor de link , gelezen en uitgevoerd zoals beschreven . Moet er nu wel vanaf zijn ! Bedankt aan iedereen die mee hielp !
  8. In ieder geval nog niet verwijderd . Had er beter niet op geklikt . ??
  9. Heb print screen toegevoegd . Het is rechtsonder . Altijd een andere afbeelding en tekst , Zogezegd van Bpost . AdwCleaner[C00].txt
  10. Hallo , sinds kort word ik lastig gevallen , op mijn pc , met verveelde reclame boodschappen . Daarom heb ik recente logjes van FRST scan en kan men mij misschien voort helpen ?? Bedankt alvast ! Addition.txt FRST.txt
  11. Hallo abbs , geprobeerd maar wordt niet blauw , wel grijs en deleten gaat niet .
  12. Tja , wat ik ook wiste , eens terug naar inloggen fb verscheen doodleuk weer die kader vol met emailadressen en de fout geschreven adressen ook . Ik ben toen gaan zoeken naar info en FAQ van "Google Chrome" maar vond niet de oplossing tussen veel bomen en bos . Enfin , ik heb mijn favorieten( incl. gmail) overgebracht naar de browser van "Microsoft" en "Google Chrome" verwijderd . Bedankt voor de steun .
  13. Hallo , heb geprobeerd zoals "Falstring" beschreef . De uitleg klopt niet met hetgeen ik zou moeten zien . Ik kan wel in instellingen maar vind daar geen" geavanceerd". Maar als ik op instelingen klik dan krijg ik links boven de drie streepjes , via die weg geraak ik verder naar geavanceerd daar raak in "privacy en beveiliging" en dan geraak ik uiteindelijk ergens bij wachtwoorden waar dan " geen" bijstaat !!?? Ondertussen zie ik nog altijd een resem emailadressen in een kadertje staan .... pfff ..allemaal moeilijk te verwoorden . Ik zocht al via google maar blijkbaar weet niemand een pasklare oplossing !
  14. "Keuzekader met emailadressen" of hoe heet zoiets , op het moment dat je klikt op het vakje om je email adres in te vullen verschijnt er een keuzekkadertje met daarin al je eerder gebruikte emailadressen zelfs de foute pogingen staan er vermeld !! Hoe krijg je dit weg ?? Ik probeerde al met systeemherstel , verwijderen van : geschiedenis , de browser en terug installeren ...maar helpt niet . Misschien al eens besproken ??
  15. Na installatie van VLC vind ikhet geluid toch al beter .Enkel een film weergeven blijft weigeren bij sommigen . Voormijn oproep hier had ik daar geen last mee . Dus ergens is er iets fout gegaan bij vorige bewerkingen uit dit topic . Moet ik nog iets wijzigen aan vorige media speler ??
  16. Drivers zijn ververst , zie vorige reacties . Het zal dan wel hardware matig zijn zeker ? Maar ondertussen kan ik er mee leven tot ik ooit een nieuw toestel koop . In uiterste gevallen heb ik nog smartphone en desk top . Wat me wel stoort en hetgeen ik wel wil fixen is dat ik vele films niet kan zien , wel het geluid maar geen beeld . Sommige Youtube filmen gaan wel correct .
  17. Geen positief resultaat . Wel terug slechter geluid en geen beeld op sommige youtube filmen . Raar , als ik bij geluidsproblemen de geluidseffecten uitschakel heb ik terug beter geluid , behalve dat kleine krakje maar gesproken boodschappen verstaanbaar .
  18. Zover ben ik nu ,onder zie je ''Realtek High Def.... '' wat bij mijn pc aanwezig is ,maar moet ik nu beide vierkantjes aanvinken en installeren ?
  19. Oei , dat backuppen gaat meer dan een dag duren !😂
  20. Zo , is bezig met backup overzetten naar usb stick .
  21. Ook geprobeerd , blijft hetzelfde = lichte kraak , synchrone met het stemgeluid .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.