Ga naar inhoud

AB

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AB

  1. @stegisoft Bedankt voor de hulp! Ik hou je op de hoogte
  2. @stegisoft bedankt voor de reply, Dus in feite moet alles eruit 😂 Had ik wel gedacht helaas. Met een goeie 1000€ wat ik nog aan een pc zou willen geven , heb ik daar tegenwoordig iets netjes voor ? Wil voor eventuele kostenbesparing het wel zelf aankopen en ineensteken wat normaal de kosten wel drukt ?
  3. Beste, Mijn hardware kennis is niet al te breed dus bij deze ... Heb mijn PC nu al een tijdje en vind het eens nodig om terug mee te zijn met de hedendaagse hardware in elk nodig vlak. Mijn doel is om de nieuwste games (liefst) op zo hoog mogenlijke details te kunnen spelen. (al is gamen niet prioriteit) Het belangrijkste bij deze upgrade is opstartsnelheid (ssd?) en algemene snelheid die liefst topnotch moet zijn. Bij deze weet ik dus niet hoever ik alles moet upgraden gelijk bv. moederbord om de hardware aan te kunnen. Hierbij nog wat tips bij het extra aankopen van USB-3 Of USB-C? hoe werkt dit en kan ik dit gewoon aansluiten? Mijn case is een Coolermaster HAF X dus hopelijk geen plaatstekort? Heb ook geen idee van watergekoelt? is dit nodig ? liefst niet teveel werk aan achteraf. Qua budget laat ik me verrassen? Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.