Ga naar inhoud

Leo61

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Leo61's prestaties

  1. Al enige tijd krijgt een kennis van mij deze boodschap.Er is onlangs voorkomen dat je kon inloggen op je Google-account?Iemand heeft ingelogd op je account met een APP die niet van Google is.Dit in de buurt van ***x ,België.Het IP adres wordt hierbij gegeven maar kan ik niet op dit Forum zetten. ********* (ip-adres)Steeds moet ik zijn Gmailwachtwoord aanpassen.Wat kan ik doen?
  2. Na een herstart van een computer werken Windows Store met agenda en mail niet meer.Het belangrijkste is wel die mail voor die persoon, want hij gebruikt dit programma voor zijn mails.Na opzoekwerk is het blijkbaar niet zo simpel om die mail en agenda te deïnstalleren en er terug op te zetten.Hoe is dit op te lossen?Mogelijk heeft een mislukt systeemherstel hiervoor gezorgd. (namelijk an unspecified error occurred during system restore 0x800700b7)Dit gebeurde na een update van zijn virusscanner Avast, want na opzoekwerk kan dit de dader zijn.ik moest dan ook die computer naar een eerdere periode zetten om deze terug op te starten.Andere oplossingen hielpen niet.De computer werkt nu ook trager.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.