Ga naar inhoud

Sv3nnn

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sv3nnn's prestaties

  1. Beste Passer, Bedankt voor uw reactie. Ik heb de pc een hele nacht aan laten staan, maar hij komt niet over het punt van 93% heen. Ik zal installeren via de USB eens gaan proberen.
  2. Beste Stegisoft, Bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad het ISO bestand gedownload via de link die u meestuurde. Verder heb ik inderdaad de CD speler een aantal keer open en dicht gedaan. Dit had helaas geen resultaat. Wat bedoel u precies met na opstart de SSD als eerste boot zetten? Ik neem aan dat dit pas de bedoeling is nadat windows is geïnstalleerd via de DVD speler.
  3. Korte toevoeging. De foutmelding die ik ontvang na installatie van de 2e DVD: "An operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system. Press Ctrl + Alt + Del to restart".
  4. Beste helpers, Windows installatie op pc blijft hangen bij 'bestanden voorbereiden voor de installatie' op 93%. Wie weet de oplossing? Ik heb alle forums al doorgespit. Details: Mijn HDD is gecrashed, dus ik heb een nieuwe SDD schijf gekocht. Microsoft Windows 10 ISO- bestand gedownload en op DVD gebrand. Boot volgorde gewijzigd, zodat de pc opstart via de CD/DVD speler. Ik kies voor 'aangepaste installatie'. Vervolgens start de installatie via de DVD (so far, so good). Helaas blijft de installatie hangen op 93%. Bij het onderdeel 'bestanden voorbereiden voor de installatie (93%). Ik heb de pc een hele nacht aan laten staan, maar hij komt niet over dit punt heen. Daarop heb ik besloten om het ISO-bestand nogmaals te downloaden en te branden op een DVD. Met de gedachte: misschien is de vorige DVD niet juist gebrand. Nu ik windows 10 installeer van deze DVD, dan krijg ik de melding dat er een drivers probleem is. Exacte tekst kan ik mij niet herinneren. Kan iemand mij adviseren wat te doen? Groeten, Sven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.