Ga naar inhoud

Stef-W.

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stef-W.'s prestaties

  1. @stegisoft. Neen ik kreeg hem niet gestart, alles terug verwijderd, later op het seizoen nog eens proberen te herinstalleren. Dat ik maar na een maand antwoordt, tsja als je internationaal chauffeur bent, kan dit gebeuren hé 😉 Toch bedankt voor de hulp.
  2. Goeiemiddag, Dank je voor jullie hulp, maar niets heeft mogen baten, geraak die map gewoon niet in. Had het volledige pakket al eens geherinstalleerd, heeft toen ook niet geholpen. Toch bedankt 😉
  3. Hallo, deze week geen tijd meer gehad, juist gekeken, vind nergens iets terug van wat je me gevraagd had. Wat nu? Alvast bedankt
  4. Hallo, het is inderdaad win 10, het feit dat ik gmail instel in outlook, is enkel voor het gemak van het bewerken van sommige dingen die ik ontvang, dus van geen belang :-) . Alvast bedankt voor je antwoordt , maar als ik naar die locatie ga, wat moet ik er dan precies mee doen? Alvast bedankt.
  5. Hallo daar, vreemd probleem, alles van office 2010 werkt, enkel outlook niet :-( . Alle updates zijn er, stond ingesteld met 2 Gmail accounts, dit wekte perfect, op de andere laptop werkt dit nog steeds prima. Op deze pc al eens volledig verwijderd, reinstallatie gedaan, hulpprogramma gedaan, niet werkt om die outlook terug aan de praat te krijgen. Krijd de melding dat de map niet gevonden kan worden??? Iemand oplossing voor mij? Alvast bedankt.
  6. De gebruikte programma's zijn verwijderd, ben nu op zoek naar 2de hands latjes, vind de nieuwe te duur, moeilijk te vinden ook blijkbaar. Ook wens ik ze in occasie om eens uit te proberen. Dank.
  7. Dank je wel voor alles, laatste is uitgevoerd, zaterdag 2 latjes gaan bij halen, dan zien we wel verder ;-)
  8. Ziezo, http://speccy.piriform.com/results/b3nE8h2mPlPebQrZufojiZZ
  9. Had alles al uitgeschakeld via codestuffstarter, het enigste dat nog mee opstartte was Ccleaner, telkens als je dit gebruikt hebt start het automatisch mee op. Aan infecties had ik niet dadelijk gedacht (maar het kon altijd), begin eerder te denken aan onvoldoende RAM-geheugen (2GB), zal eens moeten uitzoeken of het moederbord meer aankan. Bedankt voor je hulp, Stef
  10. Bij deze, niets gevonden... Thx AdwCleaner[S01].txt
  11. Thx, van de logjes geen spoor van terug te vinden, het was trouwens enkel super anti spyware dat er een 30 tal gevonden had, en verwijderd, heb niet terug moeten opstarten. Bij deze de logjes Addition.txt FRST.txt
  12. Goedemiddag, zoals de titel het aangeeft heb ik een verse herinstallatie van dit os gedaan, na wat problemen (wegen overvol waarschijnlijk). Dit is allemaal goed gegaan, office 2010 er op (lukt me niet om me in te schrijven bij Microsoft). Heb Drweb cure it, mbam & super anti spyware er laten overgaan, enkele dingen laten verwijderen, maar nog steeds traag, alle updates zijn binnen gehaald en geinstalleerd. Iemand zin om me te helpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.