Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Patrick1957

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Patrick1957

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo het is inderdaad een Fritzbox 7430, kan niet inloggen op het standaardateway adres vermeld in de modem.
 2. Hallo kweezie rabbit, Bij Telenet had ik deze poblemen nooit. Buiten mijn laptop maken nog volgende toestellen verbinding via wifi: tablet, sonos internetradio, 2 smartphones en deze werken allemaal perfect normaal. De laptop van een familielid werkt hier wel perfect.(werkvbij haar thuis op modem van proximus).
 3. Sinds ik van internetprovider Telenet naar TV Vlaanderen overgestapt ben valt de internetverbinding op mijn laptop meerdere keren per dag uit. Kan deze terug herstellen met probleemoplosser en er verschijnt telkens als reden dat de standaardgateway niet beschikbaar is. Ik heb de drivers van de netwerkkaart reeds vernieuwd en upgedated maar het heeft niet geholpen. Hoe kan ik dit vervelend probleem oplossen? Mvg, Patrick
 4. Hartelijk dank stegisoft het probleem is opgelost na een paar keer proberen en ben in reboot menu geraakt door opstartknop en F12 tegelijkertijd in te drukken, daara kon ik dvd selecteren.
 5. Bedankt stegisoft heb uw raad opgevolgd maar laptop wil de dvd disk niet lezen. Als ik opstart met startknop en F12 toets tegelijk ingedrukt kom ik op bootscherm en heb ik enkel de keuze reboot te doen van ipv4 of ipv6, heb beiden reeds gedaan maar krijg steeds reboot mislukt.
 6. Bij opstarten pc krijg ik eerst de melding "Automatisch herstel voorbereiden" dan volgt blauw scherm met melding "Problemen vaststellen op de computer" het cirkeltje blijft draaien en verder gebeurt er niets. Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.