Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Opa Andre

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Opa Andre

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Dag abbs, Bedankt voor de raad. Ik zal er eens op letten of ik er een systematiek kan in vinden. Vriendelijke groeten, Opa Andre.
  2. Dag meneer abbs, Waarschijnlijk weet je ook raad met volgend probleempje. Bij het verwijderen (schift ingedrukt +delete) van enkele gegroepeerde mails onder een zelfde titel (bv een oorspronkelijke mail, gevolgd door een antwoord mail en eventueel een wederantwoord mail) verschijnt er een venstertje "Er is een onverwachte fout opgetreden" en kan ik deze gegroepeerde mails niet terzelfdertijd verwijderen. Als ik dan mail per mail aanpak, lukt het mij wel om de mails één per één te verwijderen.
  3. Dag abbs, Ik al heb een paar dagen je raad (shift+delete) uit getest. Dit werkt! Hartelijk dank voor de hint. Vriendelijke groeten Opa.
  4. Dag iEscape, je hebt gereageerd op mijn probleem met de zin "Topic verplaatst naar E-mail programma". Als ik dan naar de rubriek "E-mail programma's (behalve Outlook)" ga, vind ik het antwoord niet. Kan je me wegwijs maken hoe ik aan je antwoord geraak. Met dank van opa Andre.
  5. Sinds een paar maanden heb ik het volgende probleem. Bij het deleten van een mail, zowel in "Postvak In" als Post vak OUT" blijft de titel met zijn datum van de mail in de kolom IN of OUT staan terwijl de mail zelf naar Post vak "Verwijderde Items" getransfereerd is. Als ik terug op deze vermelding (van een verwijderde mail) klik krijg ik de vermelding "Bericht is niet gevonden". Het vereist 1 tot soms 3 maal klikken op de delete knop om de titel van de reeds gedelete mail uit de lijst te verwijderen. Weet iemand een oplossing voor dit vervelend probleem.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.