Ga naar inhoud

Yoni Smidts

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Yoni Smidts's prestaties

  1. bedankt er staat een win10 op maar oorspronkelijk win7 heb hem laten opdaten opdat win dat aanbiede oorspronkelijke win7 kwam van het fabriek. ik ga een IDE naar USB kopen dan.
  2. in de nieuwe: ssd win10 pro (als da een verschil is), hdd zonder win10 oude: hdd win 10 ik wou die er gewoon bijsteken zodat mijn vader aan zijn bestanden kon moet ik die dan slave of zoiets aansluiten weet ik hoe ken wel iets van pc's maar over dat dat het weigert of toetstaat niet. of ik dacht een kabel te kopen van IDE/Sata naar USB.
  3. Beste, Mijn vader heeft een nieuwe computer gekocht en wil zijn bestaande harde schijf er in steken waar Windows en bestanden opstaan. Er steken 2 schijven in 1 SSD Win10 en 1 hdd zonder win10. nu is mijn vraag als hij zijn bestaande er bijsteekt word die herkend als derde schijf en kan hij zo aan zijn bestanden aan of werkt het zo niet? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.