Ga naar inhoud

Saul Brouwers

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Saul Brouwers

  1. Mijn tweede monitor zegt ook steeds geen video input en dat heeft hij wel wanneer ik die intel graphics card gebruik.
  2. ja daar zit de ingang van mijn eerste monitor in maar waar moet mijn tweede monitor dan in? Die heb ik in de vga port en zo werkte hij eerst wel maar na de reset niet. Mijn hoofdmonitor is dus aangesloten op die pci dingen en mijn tweede scherm op de vga ofzo.
  3. dit is wat ik zie. en als ik die intel activeer dan zie ik 2 monitoren staan bij monitoren
  4. opnieuw gedownload en hij doet het nog steeds niet en kan ook niet gedetect worden terwijl hij wel werkt als ik me interne graphics card gebruik snap er echt niks van
  5. gewoon reset this pc op windows 10 gedaan zodat alles van me pc gehaald werd en dat ik weer lege schijven had en heb die driver al geinstalleert maar ik doe het wel nog een keer
  6. gtx 960 maar ik heb hem precies aangesloten waar ik hem voor de reset had aangesloten dus dat is een beetje raar
  7. Hallo iedereen ik had laatst mijn pc gehard reset omdat ik alle schijven weer wilde vrijmaken, voor de reset had ik altijd een werkende dual monitor setup en nu werkt hij opeens niet meer wanneer ik mijn goede graphics card gebruik. Hij doet het alleen als ik de interne graphics card gebruik de: Intel HD Graphics 4600 ofzo. Ik heb alles gedaan wat er op internet staat maar niks werkt kan iemand mij alsjeblieft helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.