Ga naar inhoud

archiefkringhank

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

archiefkringhank's prestaties

  1. Hieronder hetgeen Power Point zelf verteld hoe een PPTX bestand op te nemen. Er wordt echter met geen woord gerept dat de audio opname bij je Powerpoint niet werkt. zodra je bestand is geconverteerd naar MP4 zwijgt de muziek in alle talen. Het tabblad 'opnemen 'kan ik ook nergens vinden!!! Opslaan als een videobestand opnemen Nadat u uw dia's hebt gemaakt en u alle tijdsinstellingen en gesproken tekst en laserpointerbewegingen hebt opgenomen die u in de video wilt laten zien, kunt u een videobestand gaan maken. 51 seconden Selecteer Opslaan in het menu Bestand om er zeker van te zijn dat al uw recente werk is opgeslagen in de presentatie-indeling van PowerPoint (.pptx). Klik op Bestand > Exporteren > Een video maken. (Of klik op het tabblad Opnemen op het lint op Exporteren naar video.) Selecteer in de eerste vervolgkeuzelijst onder het kopje Een video maken de gewenste videokwaliteit om de resolutie van de uiteindelijke video te bepalen. Hoe hoger de videokwaliteit, des te groter het bestand. U kunt de verschillende kwaliteitsinstellingen testen om te kijken welke voldoet aan uw behoeften.) Optie Resolutie Voor weergeven op Ultra HD (4K) 3840 x 2160, maximale bestandsgrootte Grote beeldschermen Full HD (1080p) 1920 x 1080, grote bestandsgrootte Computer- en HD-schermen HD (720p) 1280 x 720, normale bestandsgrootte Internet en dvd Standaard (480p) 852 x 480, minimale bestandsgrootte Draagbare apparaten Gebruik de tweede vervolgkeuzelijst onder het kopje Een video maken om op te geven of de presentatie gesproken tekst en tijdsinstellingen bevat. (U kunt deze instelling aanpassen als u dat wilt.) Als u geen gesproken tekst hebt opgenomen, wordt hier standaard de waarde Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst niet gebruiken weergegeven. Voor alle dia's wordt dan de standaardduur van vijf seconden gebruikt. U kunt die tijdsduur wijzigen in het vak Seconden besteed aan elke dia. Klik rechts van het vak op de pijl-omhoog om de duur te verlengen of op de pijl-omlaag om de duur te verkorten. Als u wel gesproken tekst hebt opgenomen, ziet u hier standaard de waarde Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst gebruiken. Klik op Video maken. Voer in het vak Bestandsnaam een bestandsnaam in voor de video, blader naar de map waarin u het bestand wilt opslaan en klik vervolgens op Opslaan. Kies in de vervolgkeuzelijst Opslaan als de optie MPEG-4 Video of Windows Media Video. Op de statusbalk onder in het scherm wordt de voortgang van dit proces weergegeven. Dit proces kan meerdere uren in beslag nemen, afhankelijk van de lengte van de video en de complexiteit van de presentatie.
  2. Dank voor je reactie. Voor alle duidelijkheid. PPS bestanden binnen Powerpoint kan ik gewoon afspelen. Het gaat mij om de mogelijkheid om een bestand af te spelen dat ik geconverteerd heb binnen Power Point. Power Point geeft de mogelijkheid via het tabblad exporteren om een PPS of PPTX bestand te converteren naar MP4. Welnu dat lukt ook wel maar speel je de MP4 versie af dan komt er geen geluid mee. Allerlei goed bedoelde tips en hints gekregen maar niks werkt. De enige hint die kan werken is volgens mij dat je de lengte van het WAV bestand moet veranderen naar bijvoorbeeld 5 minuten. Je leest dan welke tabbladen je moet volgen maar de genoemde tabbladen komen bij niet voor. Dus dan loopt je spoor dood. Ik heb Office 365 en Windows 10. Wie weet de stappen die ik moet volgen om geluid te krijgen bij een geconverteerd bestand van Power Point?
  3. Ik probeer al weken een geluid bij een Powerpoint bestand af te spelen. Het lukt maar niet. Binnen Powerpoint converteer ik een bestand naar MP4. Bij het afspelen zie je alleen de beelden voorbij komen maar geen geluid. Alle hulpmiddelen al opgeroepen maar nergens een juiste oplossing. Zo was er een hint die zei dat je de speelduur van het WAV bestand moet veranderen, omdat deze standaard maar op enkele seconden staat. Vervolgens krijg je dan wat informatie hoe deze tijd te verzetten, maar de tabbladen die men vernoemd krijg ik niet te zien. (office 365) In bijlage stuur ik het bestand mee. Wie weet een oplossing. Belgische liefde..pptx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.