Ga naar inhoud

IreneP

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

IreneP's prestaties

  1. Alvast bedankt voor jullie reacties. Ik heb Speccy geïnstalleerd en hierbij de url http://speccy.piriform.com/results/20YvQZ2DCr5DEC7cqIT704G
  2. Hallo, sinds een paar weken, bevriest mijn laptop als ik erop aan het werken ben. Het maakt niet uit in welk programma ik zit of online ben. Als de laptop bevriest, lijkt het net alsof er een printscreen is gemaakt en reageert het nergens meer op. Ik moet dan de laptop afsluiten via de knop en vervolgens opnieuw opstarten. Dit kan een aantal keren achter elkaar gebeuren en daarna uren er geen last van hebben... en vice versa Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, zoals de FN toets met de F toetsen indrukken als het is bevroren. 1 F toets werkt er sowieso nog, F4, maar bij de andere kan ik het zien cq werken niet meer. Daarnaast ben ik al om naar Start - Instellingen gedaan - bijwerken en beveiliging - probleem oplossen etc maar niets kunnen vinden. Enige idee wat het probleem zou kunnen zijn en/of suggesties ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.