Ga naar inhoud

BarryVdW

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BarryVdW

  1. Beste, Hartelijk dank, ben al een heel stuk verder. Zit buiten de feestdagen nog met een ander iets: Tijdens weekdagen is er ochtend en avond permanentie. Bij de avond permanentie krijgen we €6 per avond, ochtend niet, en een toeslag van 50% op het uurloon, ochtend ook niet. Hoe kan ik dat uitfilteren? De ochtend is vanaf 6u tot 8u30 en avond van 17u30 tot 23u. De uren wanneer de oproepen binnenkomen staan mee genoteerd in het werkblad invulblad.
  2. De lijst met feestdagen staan in een apart tabblad. De bedoeling is dat het aantal lijnen met feestdagen opgeteld worden, zoals bij de berekening in bijlage alle lijnen van weekdagen, zaterdag en van zondag apart worden opgeteld. Dank bij voorbaat Barry Test.xlsx
  3. Beste, Bestaat de mogelijkheid om het aantal unieke zaterdagen in een kolom te tellen? De datums worden ingevuld als 3-11-18. In de cel komt dan automatisch de dag ervoor te staan. Met =AANTAL.ALS(E2:E100;"zaterdag*"), lukt het niet. Als je "zaterdag" veranderd naar 3-11-18, telt hij ze wel, maar probleem is dat er meerdere datums en dus ook meerdere zaterdagen van een ganse maand instaan. Dank bij voorbaat Barry
  4. Beste, Ik heb een werkblad met een maandoverzicht. Per dag zijn er een aantal lijnen (aantal oproepen) van een dag. Excel kan deze lijnen tellen, maar kan ze ook een verschil maken tussen week-, zater- , zon- en feestdagen? Per oproep krijg je 10minuten. 6 oproepen is dus een uur en heb je zo het uurloon. Op zaterdag komt er 50% bij, op zon- en feestdagen 100%.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.