Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jo Roelofs

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. op mijn haydayspel kan ik niet verbinden met facebook Wat doe ik fout?
  2. Er zitte alle berichten in zowel ontvangen als verstuurd bedankt voor uw antwoord
  3. Ik denk ook dat ik het zelf gemaakt heb. Ik weet niet meer hoe en waar Hoe kom ik er vanaf ? Mijn iphone is 6plus Ik denk ook dat ik het zelf gemaakt hen alleen hoe? en hoe kom ik er vanaf ? Mijn iphone is 6plus
  4. In mijn postbussen hen ik een postbus aan/kopie waarin alle mails komen hoe verwijder ik dit? Dit gebruikt teveel ruimte op mijn iphone bij voor baat dank
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.