Ga naar inhoud

Ames

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ames

  1. In apparaatbeheer staat bij beeldschermadapters: "Intel(R) HD Graphics 4000" en "Radeon (TM) HD 8670M". Bij beide wordt gezegd dat het beste stuurprogramma reeds geïnstalleerd is.
  2. Bedankt voor je snelle antwoord! Het is een Pavilion 15-e065sb. Een paar weken geleden werkte Skype nog wel, dus er is wel een microfoon aanwezig. Voor de duidelijkheid: ik heb het over de interne microfoon (dat was ik vergeten te vermelden in mijn oorspronkelijk bericht). Het gaat inderdaad om Realtek (High Definition Audio) maar als ik in configuratiescherm zoek naar Realtek, zijn er geen resultaten.
  3. Hallo! De microfoon van mijn laptop (hp pavilion 15 met Windows 10, 64-bits) werkt niet wanneer ik Skype en Skype for Business gebruik. Ik heb verschillende dingen geprobeerd: privacy-instellingen voor Skype gecontroleerd / testen via Skype toont gewoon aan dat microfoon niet werkt / via "configuratiescherm - hardware - geluiden - opnemen" staat het groene vinkje er, maar de geluidsbalken doen niets / volgens apparaatbeheer - audio-invoer en -uitvoer zou het stuurprogramma up to date zijn. Nu zijn de opties die ik zelf kan bedenken op en ben ik dus ten einde raad. Kan iemand helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.