Ga naar inhoud

Petra Overgaauw-Quellhorst

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Petra Overgaauw-Quellhorst's prestaties

  1. twee dagen goed gegaan. en helaas vandaag weer hetzelfde. bij navraag blijkt die batterij moeilijk te verwijderen. dat zou door een professional moeten gebeuren?
  2. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. vanmorgen startte de pc direct op. hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nu voorzichtig blij zijn en hopen dat het zo blijft. na de schoonmaakbeurt was het ook n.l. 1 dag weer goed:) en als ik de pc overdag uit en aan deed ook. maar was hij wat langer uit met boodschappen doen of snachts dan was het weer press f1. maar voor nu; onzetttend bedankt. mijn dag kan niet meer stuk.
  3. ja datum en tijd kloppen nog steeds. maar ik kreeg na f5 load deafult, heb ja gdaan en toen f10. maar bij er uit gaan kreeg ik; je hebt geen veranderingen aangebracht?
  4. ik heb ene foto gemaakt van het eerste scherm. maar geen idee hoe ik de bios setting moet recoveren. daarom de volgende foto na F1 er ook bij gedaan. misschien kan iemand mij helepn> ik ben 71 en snap hier niets van
  5. mijn pc start steeds op in bios mode. eesrs was er nog een meldiong ;cpu fan. na schoonmaken pc was dit weg de pc startte 1 dag normaal op. maar daarna weer steeds in de bios mode. ik moet dan met F1 verder de bios in en daar afsluiten zonder wijzigingen aan te brengen. hierna start windows normaal op. het is erg irritant. wie weet een oplossing? heb hele pc doorzocht naar een foutmelding maar alles is goed staat er steeds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.