Ga naar inhoud

HenkNoord

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HenkNoord's prestaties

  1. Geen vragen meer over rare dingen, die er dus niet zijn gelukkig. Behalve: het is BullGuard die dan de vertrager is. Maar heb ook extra opties aanstaan. Daar moet ik dan maar even verder naar informeren. Kan hier ook neem ik aan. : )
  2. Laat het gewoon zo staan. Ook dank voor deze nazorg. Het was zeer leerzaam.
  3. Btw: Kan het ingesteld worden misschien in BullGuard? Het zal gaan om de informatie daarheen en zal het niet teveel extra vertragen?
  4. Dat is heel fijn! Goed om te weten dat het niet iets raars is. Misschien is het veranderd wat BullGuard betreft, maar ze zouden wel de informatie moeten aanpassen. Nog even ter informatie, het was niet svchost.exe, maar Task Host Window dat even getoond wordt. Maar dat maakt ook verder niet meer uit. Heel erg bedankt voor je uitgebreide speurtocht! Heel blij mee, de hele wereld mag het weten. Prettige feestdagen.
  5. De svchost,exe (LocalServiceNetwork) blijft staan wanneer er geen mappen en bestanden meer openstaan. Na opnieuw opstarten wilde ik het weer uittesten of het ook voor de tweede keer zo zou gebeuren. Dat was ook wel zo, maar tijdens opnieuw opstarten klonk het welkomstgeluidje maar gedeeltelijk. De pictogrammen op het bureaublad veranderden van wit naar de afbeeldingen en er klonk daarna drie keer een pauk geluidje (boem-boem-boem). Na opstarten Broncontrole vond ik dit: BgMainFailback.exe. Maar het zal misschien niet on topic zijn hier omdat het er niets mee te maken heeft.
  6. Bij openen van een map direct het knipperen van het lampje, en verscheen in scherm Broncontrole tegelijk svchost,exe (LocalServiceNetwork). Bij afsluiten van de laptop ook steeds bericht dat een programma het afsluiten van de computer verhinderd. Zoals een kladblok tekstbestandje. Maar ook wordt er bij de vermelding dat een programma het afsluiten verhinderd geen programma vermeld, en wordt vlak voor het afsluiten heel even svchost.exe getoond. Misschien dat vermelden van belang kan zijn?
  7. Bedankt voor het nazien. Ik denk nog steeds problemen. Bij dubbelklik op openen map knipperend het led lampje. Iedere keer bij openen van een fotobestand of videobestand en bij kopiëren.
  8. Bedankt voor deze tip. Bij deze het bestandje nogmaals. Deze is niet leeg. sfcdetails.txt
  9. Hier het bestandje opnieuw. sfcfilter.bat wel gekopieerd uit de map Downloads naar Bureaublad. In Firefox is er geen 'opslaan als' en komt het daar automatisch. sfcdetails.txt
  10. Kreeg melding dat er beschadigde bestanden zijn gevonden, maar die niet allemaal hersteld kon worden. Bij deze het bestandje. sfcdetails.txt
  11. Er was meteen al een foutmelding. Bij deze de afbeelding.
  12. Bij deze ook het bestandje sfcdetails.txt. Staat meerdere keren in manifest is damaged. sfcdetails.txt
  13. Daar had ik niet aan gedacht. Maar waarom dan op deze momenten, dat het dan telkens begint. Ook precies bij openen van de schijf, van een map en bestand. Heb het weer geprobeerd, kan geen toeval zijn. Het hoeft toch ook niet perse naar de router? Hierbij het CBS log. Ik waardeer zeer deze hulp. Mag gezegd. : ) Nb. Kreeg deze melding: Er was een probleem bij het verwerken van het geüpload bestand. -200 Het is ook bijna 10 mb groot.
  14. Systeemcontrole is uitgevoerd. Daar kwam uit dat er beschadigde bestanden zijn die niet allemaal kunnen worden hersteld. Heb geen melding gehad over schendingen van integriteit. Beschadigde bestanden is ook een foutmelding waarop die actie te ondernemen? Trouwens is het nog steeds zo dat het ledje voor binnenkomend en uitgaand internetactiviteit knippert enkel al als ik een map open. Waarom zou dat moeten. Ook met een audiobestand, foto's of opstaan van een bewerking zoals vanuit Word of fotoprogramma. YouTube loopt ook geregeld vast, maar niet meer om de haverklap. Geloof dat ik een beetje paranoïde wordt? De laptop is ook lang zo traag niet meer, maar dat zal komen doordat die 2 pseudo antivirusprogramma's weg zijn. Die staan nog steeds vrolijk op internet ook. Hondsbrutaal, maar wie doet er dan wat tegen. Die ene wil zelfs met rechtszaken hunteren.
  15. Heb op Actie geklikt linksboven in taakbalk. En zag rechts 'Huidig logboek filteren' staan. Heb de instructies uitgevoerd, maar kan niet ergens een resultaat vinden om op te dubbelklikken. Er is ook zoveel waardoor je in war kunt raken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.