Ga naar inhoud

Maxime Mensaert

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Maxime Mensaert's prestaties

  1. Dus deze 2 moet ik allebei verwijderen? Hoe ben ik zeker dat al mijn security bescherming uitstaat? Is het wel veilig als ik die dingen verwijder? Je pc heeft ze toch nodig?
  2. Dat is heel jammer. Toch bedankt. Iemand die me nog kan helpen aub?
  3. De camera doet het volgens mij, dankzij je laatste video. bedankt
  4. Ik heb alles gedaan. Enkel de laatste stap kan ik niet doen. Ik vind deze optie nergens, zie foto. Waar vind ik mijn camera?
  5. Hey allemaal, Ik heb een MSI laptop met ingebouwde camera. Ik wouw onlangs bellen op messenger en mijn camera aanzetten. Jammer genoeg kreeg ik de melding dat de camera het niet wilt doen. Heb deze camera nog nooit gebruikt. Ik kreeg volgende foutmelding: no cameras attached
  6. Ik dacht dat we het probleem vorige week hadden opgelost. Echter kom ik er vandaag achter dat we het enkel op YT hebben opgelost, daar kan ik weer video's bekijken maar op de pc zelf lukt dat nog altijd niet. Heb je enig idee wat ik kan doen?
  7. Hey, Ik heb sinds kort problemen met het afspelen van een video op mijn laptop. Wanneer ik een YT video of video op een website wil bekijken en op play druk hoor ik geluid maar zie ik groen of zwart scherm. Ik heb ook een foto van mijn pc specificaties toegevoegd. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt. (Ook heb ik sinds kort een nieuwe versie van windows 10 geïnstalleerd. Sinds daarna is dit probleem me opgevallen.)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.