Ga naar inhoud

pyrofounder

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pyrofounder's prestaties

  1. Snap er niks meer van als ik je vorige bestand pak is het idd op blad 3 netjes onderelkaar en per postcode de hoeveelheid. maar deze code hierboven staat er nog niet in toch ? Ik heb ook geen idee waar ik deze code kan invoegen.. kan ik dit ergens opzoeken ? ben u zeer dankbaar voor u hulp :) het blad 3 is echt super handig maar alleen qua postcode snap ikdat we ze gewoon netjes moeten invoeren zodat het niet zo raar is :) ! nog laatse vraagje, hoe kan ik blad 3 op blad 4 als tabel zetten of is dit niet mogelijk /grafiek
  2. Ik denk dat u het verkeerde heeft geupload haha deze is nog het zelfde en de dubbelen zitten er ook nog in
  3. Wauw super! Zit even op me telefoon dus zie blad 3 niks staan maar z het zo op me computer bekijken hartelijk bedankt, enig idee waar ik uitleg kan vinden over waar je deze code toevoegd ? Nogmaals bedankt!
  4. Zie me berichtje hier onder super bedankt kan je het met origineel bestand ook? En waar kan ik dit invoeren die code
  5. Dit is het bestand waar het zo moet worden hoe. Kan ik je code invoeren en super bedankt! Kan je dat hier ook mee doen? Haha
  6. Uhm maar dat kan wel ma dan. Moet ik dat allemaal weer 1 kolom zetten?
  7. Goedemiddag, Ik heb een bestand met heel wat verschillende postcodes ( ongeveer 500 ). deze zijn per dag ingevuld , soms komt het voor dat er op 1 dag 5 x de zelfde postcode wordt ingevuld. Ik zou graag het volgende willen hebben : 1: Alle postcodes in het bestand in een apart tabel of iets zodat ik weet hoeveel postcodes er zijn ( alleen de unieke dus geen dubbelen) 2: van alle postcodes ( dus ook de dubbelen) hoevaak deze zijn ingevuld voor example : postcode 4545 staat er 3x in dus komt er te staan : 4545 = 3x het eerste gedeelte kan ik nergens vinden heb van alles geprobeerd qua filteren etc, dit werkt niet omdat zodra ik meerderen tabbelen/lijnen wil gebruiken om te filteren werkt het niet meer heb al dagen aan het zoeken geweest hopelijk kan iemand me hier bij helpen . mvg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.