Ga naar inhoud

Sabine Kreeft

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sabine Kreeft's prestaties

  1. Klinkt interessant. Kan je mij een mailen of je telefoon nr door mailen zodat we wat info kunnen delen? Mijn mail adres is xxxxx
  2. Ja maar zodra iemand de inlog gegevens heeft en alles plakt of kopieert en of screenshots maakt? Zit je met hetzelfde toch lijkt me?
  3. Watermerk is niet handig, want ze moeten het duidelijk kunnen zien. Het gaat om een overzicht van een complete verzameling van ongvr 100 pagina's. Dus vandaar dat ik denk dat een bestand beter is, of een app? Ik heb werkelijk geen idee wat ik hiermee aan moet?
  4. Het gaat om een word bestand, waarin ik informatie heb verzameld voor liefhebbers die dit heel graag willen hebben. En waar ik al jaren mee bezig ben. Dus dit niet kosteloos wil delen.
  5. Hallo, Een vraagje, Ik heb bestanden die ik graag wil verkopen. Maar als ik de bestanden deel kunnen mensen screenshots maken of kopiëren en plakken van dit bestand en dat moet juist niet. Iemand enig idee hoe ik dit kan aan pakken? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.