Ga naar inhoud

t.d.

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over t.d.

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. dat warm worden is een redelijk nieuw gegeven... is nog maar sinds een week of drie dat ik het echt voel. het probleem met wegvallende wifi heb ik al maanden En bedoel je met stofvrij als in 'm opendoen en met de stofzuiger erdoor? Want dat heb ik nog niet gedaan. hoe pak ik dat best aan? want dan moet je oppassen voor statische elektriciteit zeker?
 2. alright, heb een update gedaan en ben nu via HP Support Assistant updates aan het installeren voor de Intel Chipset, Broadcom WLAN driver, HP Wireless Button Driver en Intel HD Graphics Driver.... Het downloaden gaat nu de hele tijd met pieken en dalen (daarnet bv. van 1.7Mb/s naar 61kb en dan terug naar 1.7Mb), daarnet begon de ventilator weer heel hard te blazen en ik zag toen bij taakbeheer dat ik bij schijf aan 100% zat en bovendien wordt de laptop nu onaangenaam warm. Ik ben bijna klaar om het op te geven en gewoon een nieuwe laptop te kopen
 3. op momenten dat ie traag gaat, zie ik de temperatuur van de processor ineens omhoog gaan tot 60 graden... dat lijkt me niet echt goed nieuws he?
 4. hier is de link naar de snapshot: http://speccy.piriform.com/results/aAzGJsMIKtuxqgokwpza1WN
 5. ok, windows helemaal opnieuw geïnstalleerd, alle programma's. en meteen terug miserie! kan het aan mijn harde schijf liggen?
 6. hier twee screenshots om het te illustreren...
 7. Hallo, ben een backup aan het maken van mijn computer (pc met windows 10) en heb een probleempje met mijn itunes bibliotheek. Ik heb mijn itunes media folder in het verleden al regelmatig gekopieerd en heb nu exact hetzelfde gedaan. Maar als ik nu ga kijken vind ik wel de hele folderstructuur terug, maar als ik verder doorklik zijn alle folders zogezegd leeg. maar als ik dan via eigenschappen ga kijken, komt de grootte van de folder wel overeen met mijn hele bibliotheek. lijkt wel alsof de bestanden verborgen zijn of zo? iemand een idee hoe ik die mp3-besta
 8. lijken me op zich niet zo slechte resultaten... maar terwijl de test bezig is, heeft ie wel de grootste moeite om de advertenties op de pagina binnen te halen. en da's vaak zo. alles hapert precies de hele tijd en schiet dan ineens terug in actie
 9. Hallo, dat met de opstarters heeft nog niets opgeleverd... maar vandaag gaat het weer waanzinnig traag. althans, de laptop gaat nu ok maar een filmpje vanop youtube bekijken via tv? eerste vijf seconden geen probleem, dan blijft ie een kwartier hangen om te laden... is er nog iets dat ik kan proberen want ik word er knettergek van!! ik ben trouwens ondertussen overgestapt van fibernet 100 naar fibernet 200 dus in principe zou het een pak sneller moeten gaan... maar da's dus niet het geval alvast bedankt!
 10. Had in augustus nog een update gedaan maar heb nu de allerlaatste versie geïnstalleerd
 11. thanks! ga ik zeker eens proberen... computer is trouwens net ook gecrasht door een bestand dat nvlddmkm.sys heet. Geen idee of het gerelateerd is of niet. Want dat traag gaan heeft ie regelmatig, het crashen niet.
 12. Had het terug veranderd naar 8, ging weer paar dagen goed en nu net weer niks... screenshot bijgevoegd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...