Ga naar inhoud

Deimos969

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Deimos969's prestaties

  1. Voor het schrijven van dit bericht heb ik java nog geüpdatet, ik heb de nieuwste versie (1.8 update 191). Helaas ligt de oplossing niet zo voor de hand, maar toch bedankt
  2. Een paar weken geleden wilde ik minecraft spelen op mijn laptop, en werd ik verrast die een storend menu scherm. Bij het opstarten van het spel kreeg ik een onspeelbaar scherm. Andere nieuwere spellen zoals the forest zijn ook onspeelbaar, maar oudere spellen zoals de eerste age of empires werken wel gewoon. Ook kan ik nog prima films en youtube filmpjes bekijken op mijn laptop. Ik heb mijn video kaart al geüpdatet tot de laatste versie, en onderworpen aan een stresstest van FurMark. Hij heeft de stresstest prima doorlopen, dus nu ben ik ten einde raad. Mijn computer: Windows 10 64 bit Intel(R) Core(TM) i7- 4702MQ CPU @2.20GHz 2.19GHz 8GB RAM GPU Intel HD Graphics 4600 NVIDIA GeForce GT 820M Hopelijk kunnen jullie mij vertellen wat er aan de hand is, en mogelijk een oplossing aanbieden voor mijn probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.