Ga naar inhoud

McDulle

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

McDulle's prestaties

  1. Ik was aan het tellen geslagen met de 64W, de workstation zal inderdaad meer vermogen verstoken. Een display is enkel tijdens de setup daarna remote control;)
  2. Het energie verbruik heb ik inderdaad over het hoofd gezien. Maar die synology nas zijn zo duur en bieden geen bescherming tegen data verlies. Maar je hebt gelijk welke nas heeft u gekocht als ik vragen mag? Dergelijke nas van 8*6Tb was ook een hebbedingetje dat ik wou, maar een verbruik van 64W had ik niet verwacht.
  3. Goeie avond iedereen, Ik wil een tijdje een server hebben voor thuis voor dienst te doen als NAS, met in de toekomst een web pagina'tje, een persoonlijke cloud enz. Maar ik wil liever nog lang met mijn 'oude' laptop i3 gen2 4g Ram nog lekker mee functioneren. Nu zag ik een tijdje terug laatst op ebay Dell workstations voor een belachelijke prijs met dual quad core xeons op 3Ghz en 40gRam. Nu was het idee om die 2 ideeen te combineren en de dell te configureren als server en als remote desktop. Nu zou ik graag wat praktische ervaring willen van jullie hoe jullie hier over denken. Ikzelf heb al enkele pc's zelf samengesteld enkele linuxen draaiende en verschillende laptops gered van de dood:) De workstation is meer dan performant genoeg voor server maar wat zal de te verwachten performance zijn op mijn laptop (vw degelijke internet verbinding) Graag wilde ik weten van jullie de pro en cons DO en DON'Ts de valkuilen mss persoonlijke ervaringen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.