Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Charissaaa

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Charissaaa

  1. mijn laptop maakt in een keer een hard zoemend geluid, toetsenbord werkt niet meer als ik op enter duw of op een andere toets krijg ik alleen maar “6” , mijn muis doet het ook niet meer, ik weet dus even niet wat hier met mijn laptop in een keer aan de hand is. Ik heb al een beetje zitten google’en maar kan er niets over vinden. Kan iemand mij helpen of weet wat ik moet doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.