Ga naar inhoud

oscarvdbos

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Bedankt
    oscarvdbos gaf reputatiepunten aan porrelaar in Flikkerend beeldscherm   
    @oscarvdbos De video is goed afspeelbaar op mijn iPad. Ik had liever gezien dat jij het volledige oppervlak, dus het volledige beeldscherm, had gefilmd. Toch denk ik wel te kunnen zien wat er gebeurt. Ik zou dat niet een ‘flikkerend beeldscherm’ willen noemen. De Verkenner (explorer.exe) crasht, waardoor de pictogrammen op het bureaublad verdwijnen, en vermoedelijk ook de pictogrammen in de taakbalk, maar die zijn niet steeds zichtbaar in je filmpje.
    Direct daarna wordt de Verkenner weer automatisch opnieuw gestart, waardoor de pictogrammen op het bureaublad weer zichtbaar worden.
    Waardoor de Verkenner steeds crasht en weer opnieuw start, weet ik helaas niet. Wel is aan het draaiende blauwe cirkeltje bij de muispijl te zien dat er op de achtergrond een proces bezig is of een programma aan het laden is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.