Ga naar inhoud

porrelaar

Lid
 • Aantal items

  3.208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over porrelaar

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

11.856 profielweergaven

porrelaar's prestaties

 1. Amon-Ra was een god uit de Egyptische mythologie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Amon-Ra Een mannelijke god! Het is een leuk gekozen gebruikersnaam, want de eigen voornaam van de TS (topic starter) zit erin verwerkt. Nee, je krijgt nooit een melding als een topic verplaatst is naar een ander forumonderdeel. Maar iedereen die een topic start of in dat topic reageert, is automatisch geabonneerd op dat topic (als je dat niet wil, dan moet je dat zelf wijzigen in je accountinstellingen > meldingsinstellingen). En alle abonnees op dit topic hebben nu een notificatiemail ontvangen na jouw laatste bericht. En wanneer ze op de link in die e-mail klikken, komen ze vanzelf weer bij dit topic uit. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.
 2. De tip van ictknechter geldt voor Microsoft Word, maar niet voor ieder e-mailprogramma.... In een ouder topic las ik dat Amonra Thunderbird gebruikt. Wanneer je in Thunderbird via Invoegen > Afbeelding een plaatje in je nieuwe e-mail zet, en je typt er daarna wat tekst bij, dan komt die tekst inderdaad naast de afbeelding te staan (rechts van die afbeelding) en die tekst staat dan onderaan. Dat is de standaardinstelling. Maar wat jij wil kan ook. De toegevoegde tekst komt dan ook naast de afbeelding te staan, maar dan bovenaan, gelijk aan de bovenkant van de afbeelding. En zo doe je dat: In je nieuwe e-mail klik je op Invoegen en dan op Afbeelding. Blader naar de locatie waar die afbeelding op je pc staat. Daarna moet je nog niet op OK klikken! Daar moet je nog even mee wachten. In het venstertje waarin jij de afbeelding moet kiezen, staan bovenaan meer tabbladen. Klik op het tabblad Vormgeving. Onder Tekst uitlijnen naar afbeelding staat standaard 'Aan de onderkant'. Jij moet kiezen voor 'Aan de bovenkant'. En daarna pas klik je op OK. Wanneer je daarna wat tekst gaat typen komt die aan de bovenkant van de afbeelding te staan. Is dit wat je bedoelde en lukt het je op deze manier?
 3. Nou, dan kun je toch de wekker instellen? Die staat nu (in jouw afbeelding) op 15:41 uur. Maar dat is vast niet de tijd waarop jij gewekt wil worden. Stel dat je morgenochtend om half 8 gewekt wil worden, dan typ je 0730. Daarmee is de tijd waarop de wekker af zal lopen ingesteld op 07:30 uur. Wil je alleen morgenochtend om half 8 gewekt worden, dan hoef je alleen nog maar bovenaan op Bewaar te tikken. Klaar! Wil je echter iedere werkdag om half 8 gewekt worden, dan tik je achter Herhaal op Nooit, en je gaat dan vinkjes zetten achter: Elke maandag Elke dinsdag Elke woensdag Elke donderdag Elke vrijdag Daarna tik je op Vorige en je tikt dan pas op Bewaar. Je kunt voor zaterdag en zondag een andere wektijd instellen. Je kunt zelfs voor iedere dag van de week een andere wektijd instellen. Daarvoor hoef je alleen maar op het plusteken te klikken en dan een extra wekker toe te voegen. Een ingestelde wekker verwijderen is ook erg makkelijk. Ik heb even 3 wekkers aangemaakt en wil de onderste verwijderen. Dat doe je door die wekker naar links te vegen en dan op Verwijder te tikken. Ik weet het, onder Wekker, Slaap / Opstaan staat nu 'Geen wekker', maar de ingestelde wekker zal op het juiste tijdstip aflopen.
 4. En dat oranje plusteken rechtsboven, zie je dat wel? Want daarop moet je tikken om een wekker in te stellen of een eerder ingestelde wekker te verwijderen.
 5. Gebruik de volgende handleiding om de wekker te zetten: https://support.apple.com/nl-nl/HT207512 Let op: wanneer je de app Klok hebt geopend en daarna hebt getikt op het tabblad Wekker, dan zie je de knop Configureer staan. Op die knop moet je niet klikken, want dan kom je inderdaad bij de app Gezondheid uit. Tik dus niet op de knop Configureer, maar op het oranje plusteken (+) dat rechts bovenaan staat.
 6. Ja, nokiaprox zal de reputatiepunten bedoelen die je krijgt wanneer iemand in jouw post op de Vind ik leuk of Bedankt knop klikt. Die reputatiepunten zijn er nog steeds. Jij hebt er momenteel 981, Passer. In de vorige versie van de forumsoftware werden je reputatiepunten onder je avatar getoond.
 7. Over het nut van al die rangen en badges valt zeker te discussiëren, maar de badges zijn nog niet verdwenen. Jij hebt nu 8 badges, Passer. Ik open jouw profiel en zie dan dit: Ik klik dan op Recente badges. Daarna worden al jouw 8 badges getoond: En in de linker kolom zien we jouw rangprogressie staan. Ik zie die badges ook wel op andere forums (die niet met Invision, maar met XenForo als forumsoftware werken), maar daar worden ze minder opvallend getoond. Je moet er daar echt naar zoeken, als je ze wilt zien. Ook het rangensysteem is daar minder opvallend.
 8. Controleer je eigen account. Dan zie je welke rang jij hebt en hoeveel punten je nog moet behalen voordat je de volgende rang krijgt. Eerst moest ik er nog 9, maar na het plaatsen van 1 bericht nog maar 4. Dat betekent dat je 5 punten per geplaatst bericht krijgt. Ik zag net dat het verschil tussen Groentje en Leerling 50 punten is. Dat zijn dus 10 berichten. Als ik even door blijf posten heb ik jou zo ingehaald.
 9. Ja, het plaatsen van het vorige bericht leverde 5 punten op, zag ik. Dan zou ik na het plaatsen van dit laatste bericht gepromoveerd moeten worden tot Groentje. Toevoeging: en dat klopt!
 10. Gefeliciteerd, Passer. Het wordt nog wat met jou. 🤣 Ik ben nog steeds Newby, al is dat nu vertaald naar Nieuweling. Ik moet nog 9 punten verdienen om de rang van Groentje (Rookie) te verkrijgen.
 11. Beste James, Ik ging er eerst van uit dat jij zelf een foto had gemaakt van de cursor die op jouw monitor vreemd/afwijkend wordt weergegeven. Maar nee, je hebt die afbeelding van een website gekopieerd en hier geplakt. Van welke website? Van deze website: https://digicruncher.com/windows-10-cursor-glitch/ En in dat artikel worden enkele mogelijke oplossingen voor het probleem besproken. Heb je die allemaal uitgevoerd?
 12. Hum, direct na plaatsen van bovenstaand bericht krijg ik er een nieuwe badge bij: De beloningen hopen zich op. Maar verdiend is voltooid deelwoord, en moet dus echt met een d aan het eind geschreven worden.
 13. Toen ik vandaag inlogde op het forum, kreeg ik een melding: Ik had de 'One Year In' badge verdient (ja, dat staat er met een t...): En ik was Newbie geworden, de eerste van maar liefst 14 rangen. En die rang van Newbie zou ik verdiend hebben omdat ik 1 jaar lid ben van dit forum. Eén jaar? Volgens mij is dat eerder 9½ jaar, want ik ben lid geworden op 8 januari 2012. Jeetje, na 9½ jaar lid te zijn en meer dan 3.000 berichten heb ik nu dus al de rang van Newbie bereikt. Ik bevind me echter in goed gezelschap, want ook een gewaardeerd lid als clarkie blijkt Newbie te zijn. Karel, het allereerste lid van dit forum, heeft al rang 2 bereikt: Rookie: Ik vrees dat ik zo oud als Methusalem moet worden om ooit de rang van Collaborator (= rang 7) te bereiken. Overigens doet dat me toch te veel denken aan het woord collaborateur, iemand die heel erg fout was in de oorlog. Is dit een probeersel of wordt dit rangen- en standensysteem echt doorgezet? Het doet me een beetje denken aan de titels op helpmij.nl, waar ik af en toe in de lach schiet door titels als Tera Honourable Senior Member. Ik heb nog een lange weg te gaan...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...