Ga naar inhoud

porrelaar

Lid
 • Aantal items

  3.190
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over porrelaar

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

10.212 profielweergaven
 1. Bij mij werkt het wel weer normaal. Wat krijg jij te zien wanneer je op deze link klikt: https://www.pc-helpforum.be/forum/153-windows-10/ Ik zie dan bovenaan Archief Windows 10. Daaronder eerst een aantal gepinde topics. En daar weer onder de actuele topics. De meest recente reactie (2 uur geleden) is van kweezie wabbit in het topic Hoog contrast is automatisch ingeschakeld bij opstarten laptop
 2. Goed gevonden, die disassembly guide! 👍 Voor de meelezers: hoe lastig het is om het toetsenbord los te maken van de front cover wordt hier uitgelegd: https://www.insidemylaptop.com/replacing-only-keyboard-without-full-top-case/ Het kan dus wel, maar het is een heel gedoe, en je moet durf en handigheid hebben om dit aan te pakken. Ik weet niet of ik het zelf zou durven.
 3. Als je vriendin haar laptop alleen maar thuis gebruikt, dan laat je het interne toetsenbord niet aangesloten en gebruik je alleen het externe USB toetsenbord. Dat bespaart jou veel tijd en kosten.
 4. Bij ReplaceDirect koop je toetsenbord en front cover als een geheel. Op ebay lijkt het enkel het toetsenbord te zijn. Dan moet je eerst uitzoeken of jij het toetsenbord kunt losmaken van de front cover.
 5. Inderdaad knap duur bij ReplaceDirect. De link die jij zelf gaf naar ReplaceDirect toont 4 toetsenborden, waarvan een met backlit: https://www.replacedirect.nl/product/p0626968/hp-laptop-toetsenbord-azerty-be-top-cover-backlit.html?subid=101033&prrel=36124079. En die is volgens de beschrijving geschikt voor de HP Envy 15-ae113nb. Het is een Azerty BE toetsenbord.
 6. Ik vrees dat je toch het toetsenbord zult moeten vervangen... Ik zie op de eerste foto dat het een HP Envy laptop is, maar daar bestaan erg veel verschillende types van. Om welk type HP Envy gaat het precies? Als je dat weet dan zoek je met Google naar: replace keyboard hp envy [juiste type] Er staan veel demontagefilmpjes op YouTube.
 7. Het PC Helpforum heeft vandaag de mijlpaal van 40.000 leden bereikt. Gefeliciteerd! Karel kan zijn historieklijstje weer bijwerken. Dat lijstje staat hier: https://www.pc-helpforum.be/topic/69096-bijzondere-momenten/?do=findComment&comment=582650 Van 30.000 leden naar 40.000 leden duurde bijna 9 jaar.
 8. Het lijkt alweer gerepareerd. Misschien is Karel aan het sleutelen aan de website? Zo was onderstaand topic een paar minuten geleden gearchiveerd, maar nu kan er weer in dat topic gereageerd worden:
 9. Scherp opgemerkt, falstring. 👍 In Archief Windows 10 staan nu ook alle actuele (nog niet opgeloste/afgeronde) Windows 10 topics. Die zijn dus per abuis gearchiveerd. Daardoor kan er door de topic starters en de gewone helpers (die geen lid zijn van het PCH team) niet meer gereageerd worden in die topics.
 10. Maak jij gebruik van Garmin navigatiesoftware? Er lijkt een bug in die software te zitten, maar niet iedereen heeft er last van. Neem de volgende links door: 1. https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/all/bij-het-afsluiten-krijg-ik-een-toepassingsfout/3b86c1c1-f701-40c6-bf1d-0ddc1eb5429e 2. https://forums.garmin.com/apps-software/mac-windows-software/f/garmin-express-windows/168633/express-exe-crashes-whenever-i-reboot-shutdown-my-windows-10-computer
 11. porrelaar

  USB Stick

  Ik geef je weinig hoop, maar klik op de volgende link en lees wat daar staat: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/microsoft-24ghz-transceiver-v70/1aeea715-f7ce-42d3-88ac-786d4a16e5f6 Meestal geldt: receiver kwijt of stuk, dan heb je ook niets meer aan het bijbehorende toetsenbord en muis. Die kun je dan weggooien. Een andere receiver zal niet werken, want de receiver wordt in de fabriek gekoppeld aan die ene muis en dat ene toetsenbord. En dat is ook logisch. Stel je zit in een ruimte met 10 andere mensen te werken op jullie computers. Iedereen gebruikt een d
 12. porrelaar

  USB Stick

  Heb jij hetzelfde Zigbee apparaat gekocht waarvan ik de link gaf? Zo ja, dan heb je programmeerkennis nodig om dat ding te kunnen gebruiken. Je kunt er dus van alles mee aansturen, zoals smart verlichting, maar het is geen receiver voor muis en toetsenbord.
 13. porrelaar

  USB Stick

  Dat noem je geen USB stick, maar een receiver (ontvanger). Dat kleine apparaatje ontvangt de signalen van draadloze muis en draadloos toetsenbord en geeft die door aan de computer. In de fabriek zijn de receiver en muis/toetsenbord ‘gepaird’ (aan elkaar gekoppeld). Je kunt dus niet zomaar een andere receiver kopen en dan verwachten dat die samenwerkt met jouw toetsenbord en muis. Dat lukt alleen met Unifying receivers van Logitech, maar dan moeten muis en toetsenbord ook van Logitech zijn en het Unifying stempel tonen. Hier zie je zo’n Unifying receiver van Logitech: https://www.lo
 14. Ik hoop met jou dat het goed blijft gaan.
 15. De Page_Fault_In_Nonpaged_Area Error is een lastige error, omdat hij tal van oorzaken kan hebben. Je moet een lijst van mogelijke oorzaken aflopen om die uit te kunnen sluiten. Er zijn verschillende handleidingen te vinden met Google over deze error: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Page_Fault_In_Nonpaged_Area+Error Dit is een van die handleidingen: https://recoverit.wondershare.com/computer-problems/the-page-fault-in-nonpaged-area-error.html Sommige handleidingen (stappenplannen) zijn deels opgezet als reclame voor bepaalde software. Daar moet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...