Ga naar inhoud

BosnischeHeld

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over BosnischeHeld

  • Verjaardag 24-12-2002

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 11 Pro
  • Moederbord
    Gigabyte B550M DS3H
  • Processor
    AMD Ryzen 5 3600
  • Geheugen
    16GB @ 3200MHz
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GeForce GTX 1650 Super 4GB
  • Harde Schijf
    Samsung 980 Pro @ 1TB
  • Geluidskaart
    Realtek High Definition Audio

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BosnischeHeld's prestaties

  1. Dankjewel! Soms kunnen winkels als Cash Converters of Used Products een tikkie raar doen met de prijs als het gaat om ruilen, maar ik heb wel hoge verwachtingen voor deze, heel erg bedankt voor je hulp, ik zal 'm zo brengen, dan laat ik je weten hoe 't is gegaan!
  2. Nee, ik ben van plan deze, indien mogelijk, om te ruilen voor een M1 2020 Mac Mini sinds ik ook amper tot niet game, ben daarom ook benieuwd of een bijbetaling nodig zal zijn, sinds ze de mac aanbieden voor 649 euro.
  3. Hallo, Ik ben van plan mijn computer te verkopen, alleen vraag ik me af hoeveel hij ongeveer waard zou zijn? De specs zijn: OS: Windows 11 Pro 64-Bit CPU: AMD Ryzen 5 3600 CPU Cooler: AMD Wraith Prism RAM: 16GB @ 3200MHz Moederbord: Gigabyte B550M DS3H GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super 4GB HDD: Toshiba HDWD110 @ 1TB SSD 1: Samsung 980 Pro @ 1TB SSD 2: Kingston SA400S37120G @ 120GB SSD 3: Samsung MZNTY256HDHP-000H1 @ 256GB Alvast bedankt!
  4. Helemaal geen probleem. Toch bedankt voor het helpen.
  5. Nope, echt geen 1 tool. Ik zie het ook niet in mijn lijst met geïnstalleerde apps of wat. Het is niet zo'n groot probleem, maar het is gewoon irritant om het te zien 😕.
  6. Nou, ik zag dat de pictogram voor mappen, als een map met een slotje stond. Dus ik denk dat dat gefixed is Dat werkte niet voor me. Het enige wat nu nog een slotje krijgt, zijn tekstdocumenten op het Bureaublad. Edit: Laat maar, het slotje is weer terug gekomen bij de map.
  7. Nou, ik zag dat de pictogram voor mappen, als een map met een slotje stond. Dus ik denk dat dat gefixed is Dat werkte niet voor me. Het enige wat nu nog een slotje krijgt, zijn tekstdocumenten op het Bureaublad.
  8. Zo haal ik het weg, en op deze manier staat het ook altijd automatisch. En nee, het staat niet op Afbeeldingen, en ook niet in mijn Documenten, echt alleen op het Bureaublad.
  9. Hallo, Al maanden zie ik slotjes rechtsboven mijn icoontjes op mijn bureaublad, en ik kan ze wel weghalen, maar na opnieuw opstarten van de PC komt het weer terug. En als ik iets nieuws op mijn bureaublad zet, krijgt dat icoontje meteen ook een slot (ik kan het wel altijd openen). Iemand enig idee hoe dit te fixen is?
  10. Bedankt voor je reactie! Het werkte inderdaad wel, maar dit is voor ik op ''Aanmeldingsscherm en systeemaccounts'' klikte, stond er nog Engels (United States). Nu ik er op heb geklikt, is alles Nederlands, en nu staat er wel ''Welkom''. Bedankt voor je hulp!
  11. Hallo, Ik heb mijn taal voor Windows 10 op Nederlands staan, alleen als ik mijn laptop opstart, en hij op de Welcome scherm is, laat hij het woord in het Engels zien, en niet in het Nederlands als ''Welkom''. Iemand enig idee hoe dit te fixen is?
  12. Bedankt voor al die informatie! Ik zal eens volgende week wel even ernaar vragen in de winkel waar ik de laptop heb gekocht. En een laatste vraag: Bij de computerspecificaties van https://nl.hardware.info/reviews/7512/hp-15-ba027nd-review-amd-voor-een-prikkie staat dat ik mijn processor kan overklokken tot 2.5 GHz, maar als ik AMD OverDrive download en het open, komt er dit: Ik denk niet dat hij 'm niet kan vinden, want AMD updates installeren, waarbij die dan naar mijn AMD onderdelen zoekt, vindt tie dan wel. Maar ik weet het niet echt zeker. Enig vermoede wat de oorzaak kan zijn? (quote verwijderd: zie volgend bericht )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.