Ga naar inhoud

Erika van Rooij

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Erika van Rooij

  1. Ik ga binnenkort het office pakket verwijderen in verband met verlaten van de middelbare school waravan het pakket is :-). Dan zorg ik voor een nieuwe installatie van nieuw pakket. dank voor informatie.
  2. ik wil bovenstaand apparaat gebruiken. De laptop ziet het apparata wel maar zegt dat sturingsprogramma mist. Wete iemand waar ik dat sturingsprogramma kan downloaden?
  3. Deze laptop is ongeveer 1,5 jaar oud, toen dit office pakket geïnstalleerd. Maar er staan verschillende bestanden op. Kan dat elkaar tegen werken? Zie bijlage
  4. Deze laptop is ongeveer 1,5 jaar oud, toen dit office pakket geïnstalleerd. Maar er staan verschillende bestanden op. Kan dat elkaar tegen werken? Zie bijlage
  5. Goedemorgen, Office herstel geprobeerd als eerder omschreven. Krijg foutcode 300884 en dan een link om online te gaan zoeken. Krijg ik weer hetzelfde 😞 Hele fijne kerstdagen!
  6. Word is wel zichtbaar als icoon maar als je erop klikt blijf je middenop je scherm blauw hok met word zien. Opent niet, ook geen bestanden. Bestanden die geopend kunnen worden staa in wordpad, terwijl opgeslagen in word zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.