Ga naar inhoud

grayskull70

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

grayskull70's prestaties

  1. Met oude games gebeurt hetzelfde jammer genoeg. Soms is het niet eens met games. Dan sta ik op het bureaublad en dan loopt het vast.
  2. Ik heb mijn BIOS niet aangeraakt, het is dezelfde versie als dat ik de PC heb gekocht, dus in 2013, met een BIOS updaten krijg je vaak toch juist meer problemen? Dus daarom ben ik daar ook vanaf gebleven.
  3. Ja dit is een nieuwe voeding. 1. De videokaart heb ik al een jaar geleden vervangen, probleem is pas recentelijk gekomen. Heb het al vervangen door een nieuwe videokaart en zelfde probleem 2. Merkte dat mijn PC heel langzaam of slecht was met bepaalde game, de GPU had een upgrade nodig, voor die GPU had ik een nieuwe voeding nodig. Ik had zelf al even gekeken online, volgens sommige kan het liggen aan de bugcheckcode: 0. Zelf weet ik niet wat het is.
  4. Bedankt voor je bericht. 1. Windows 10 2. Windows is up to date 3. Drivers zijn up to date 4. Medion Akoya P46019 hierin zitten alleen een nieuwe GPU: Geforce GX 1070, en een nieuwe accu, be quiet 600W. 5. Nee.
  5. Gebeurt trouwens wanneer ik niet eens een zwaar iets heb opgestart, zelfs op mijn bureablad gebeurt dit
  6. Hallo, Al een hele lange tijd heb ik problemen met dat mijn PC zomaar uitvalt. Ik heb van alles gedaan en ik heb tot nu toe nog niks erover gevonden, misschien dat iemand mij hier kan helpen. Alvast bedankt. Logboek: Bron: Kernel-Power Gebeurtenis-ID: 41 Taakcategorie: 63 Eventdata: BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress 1 PowerButtonTimestamp 131892697460975455 BootAppStatus 0 Checkpoint 0 ConnectedStandbyInProgress false SystemSleepTransitionsToOn 1 CsEntryScenarioInstanceId 0 BugcheckInfoFromEFI false CheckpointStatus 0
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.