Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

FransJoske

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik ben de cd om te installeren verloren. Kan ik een programma op internet vinden om deze te vervangen? Hoe kan ik dat doen?
  2. Ik ben mijn installatieprogramma van diascanner ZODIAC P50614 kwijt. Kan iemand mij die bezorgen. Toestelletje is een tijdje geleden gekocht in de Aldi.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.