Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Snowy

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ja top nu werkt hij wel, bedankt 😍 en hoe is het als je wel BTW21% en BTW 9% laat staan maar alleen het veld waar het bedrag in komt te staan blanco laat?
 2. Hij werkt alleen niet helaas als ik hem kopieer en plak in F25 Ik vul 9% in bij E12 maar in F25 laat hij de BTW niet zien
 3. Dat is idd ook een goed idee om het daar ook te doen! Kan dan natuurlijk ook bij de 21% als die er geen zijn. Ik ga het gelijk aanpassen. Bedankt voor het meedenken en de tip!
 4. Iedereen bedankt voor het reageren en helpen De laatste is perfect! heel erg bedankt, ik was er zonder je hulp niet uitgekomen! 👍
 5. sorry niet helemaal goed begrepen Factuur.xlsx Hij moet dus bij de lege ruimte niets laten zien dus ook niet € - Dus de formule die er nu inzit is niet de juiste
 6. sorry, hierbij dan met voorbeeld
 7. Het lukt me niet om het volgende probleem op te lossen Ik heb een factuur en daarin wordt het aantal C12 en eenheidsprijs C13 ingevuld en dat wordt vermenigvuldigd en de som komt in F12 Maar nu zou ik graag willen als er niets ingevuld wordt dat er dan bij F12 ook niets ingevuld wordt en blanco blijft, het liefst ook geen € teken. De formule moet wel in F13 voor het geval er iets ingevuld wordt op die regel maar als er niets ingevuld wordt dat het dan ook blanco blijft. Is dat mogelijk want ik kom er niet uit.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.