Ga naar inhoud

Wilco123456

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wilco123456's prestaties

  1. Het is gelukt!! Via instellingen in de online versie heb ik via 'meldingen' de 'meldingen in het actiecentrum' uitgezet. Heel erg bedankt voor het meedenken en meehelpen, erg fijn om hier van af te zijn!
  2. Hierbij nog een foto. Het tweede icoontje van rechts is wat ik normaal gebruik. Als ik in de pop up melding op Mail of Outlook klik, dan verschijnt het icoontje dat er naast staat (rechts ervan)
  3. Ik weet inderdaad niet hoe de app heet helaas. Ik heb een outlook icoontje op mijn werkbalk en dat klik ik aan als ik mijn mail wil gebruiken. Maar als ik outlook niet heb geopend, krijg ik toch de melding. Ik heb net even een test gedaan, door op Mail en ook door op Outlook te klikken (zichtbaar op de foto) en in beide gevallen kom ik dan in een scherm met mijn mails, maar het ziet er anders uit dan via het Outlook icoontje. Lijkt dus toch een online versie te zijn. Ik zal kijken of ik in die omgeving kan vinden hoe ik de meldingen uit kan zetten. Of als jij het weet, hoor ik het graag.
  4. Ik gebruik OneDrive nooit, maar het staat wel op onze PC. Ik ben dan echter niet ingelogd. Kan je dan alsnog zo'n popup krijgen?
  5. Hierbij een foto, hoop dat het jullie meer zegt dan mij.
  6. Met een envelopje kan ik leven, alleen de melding in het scherm wil ik niet meer ontvangen. Het ziet er niet helemaal hetzelfde uit als op jouw foto, maar lijkt er wel op. Ik heb de banners etc uitgezet volgens je instructie, maar de melding blijft zichtbaar helaas. Hebben jullie nog andere tips?
  7. Bedankt hiervoor! Ik heb het op uit gezet, ik ga kijken of het werkt.
  8. Eerlijk gezegd weet ik niet of het om Outlook of Windowsmeldingen gaat. Ik heb aangenomen dat het om Outlookmeldingen gaat, omdat het alleen maar in beeld komt als er een nieuwe mail binnenkomt. Maar het zou dus ook om Windowsmeldingen kunnen gaan, ik weet het niet. Als ik via apps en onderdelen bij opstarten kijk, dan staat daar geen outlook bij. Ik zie geen witte mail icoontje op mijn taakbalk. We hebben wel Windows 10. Als we aannemen dat het om Windowsmeldingen gaat, hoe kan ik dit dan uitzetten? Alvast dank!
  9. Goedendag, Ik wil graag af van de meldingen rechts onderin het scherm iedere keer dat er een nieuwe mail binnenkomt. Ik heb onderstaan al gedaan en dat vinkje is dus niet aangevinkt, toch krijg ik nog steeds de meldingen. Ook heb ik Outlook al afgesloten en de computer opnieuw opgestart. Wat kan ik doen om de meldingen te stoppen? Alvast bedankt! Selecteer Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Ontvangst van bericht het selectievakje Een waarschuwing op het bureaublad weergegeven in of uit en selecteer OK.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.