Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

DhrFarduck

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DhrFarduck

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Goedemiddag, Zie bijgevoegd bestand Ik ben bezig met een database, en ben nu bezig met het identificeren van componisten. Ik heb reeds een lijst met componisten zoals je kunt zien in het bestand op 'blad 1', deze heb ik geverifieerd met de namen op 'blad 5+'. Nu loop ik echter tegen het probleem aan dat er namen op het hoofdblad staan die wel overeenkomen met de namen op 'Blad 1', maar net iets anders gespeld zijn. Mijn vraag is kan iemand een voorbeeld geven van een formule die ik kan toepassen zodat de ID kloppen op het hoofdblad. of misschien een andere manier dan een formule? met vriendelijke groet, DhrFarduck 5+.xlsb
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.