Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Joyce Debergh

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Joyce Debergh

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hallo Ik kan mijn laptop niet opstarten en ik krijg de volgende foutmelding: C/Windows/system32/config/systemprofile/desktop is niet beschikbaar. Als de locatie op deze pc is zorg dan dat het apparaat of station is verbinden of de schijf is geplaatst en probeer het vervolgens opnieuw..... Ik zie dat dit onderwerp hier reeds besproken werd maar ik kan niet meer opstarten in veilige modus (ofwel doe ik het niet correct.. ) Kunnen jullie mij helpen aub? Mvg
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.