Ga naar inhoud

Clerix Stijn

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Clerix Stijn's prestaties

  1. Neen dat is niet mijn signaal. Ik apprecieer het ook ten zeerste dat u mij wilt helpen. Maar het gaat echt waar niet over de sterkte van de wifibron. Hier in Leuven detecteer je gigantisch veel netwerken, als mijn adapter wegvalt is er geen enkel netwerk meer, omdat er simpelweg geen mechanisme in mijn laptop is op die moment om wifi te detecteren. Ik kan op dat moment met andere apparaten wel op de wifi. het gaat puur over het feit dat 'wifi' als dusdanig op dat moment niet bestaat voor mijn laptop, ik vrees dus dat ik met dit probleem naar de verkopers van dit merk zal moeten gaan.
  2. Heb dit zopas gedaan, maar ik weet niet of dit relevant is. Zoals al aangegeven is er geen probleem met wifi, heb het probleem ook al op verschillende netwerken gehad. Het probleem is dat het mechanisme om wifi te detecteren plots verdwijnt op mijn computer. Maar bon zoals ik al zei ik ken niks van computers, dus misschien is dit toch relevant:
  3. Beste ICT'ers Ik heb een probleem met mijn medion akoya P6678 laptop. Soms kan hij ineens geen wifi meer vinden. Dit is niet omdat er geen wifi meer is maar wel omdat de wifi-adapter gewoon compleet verdwijnt. Wanneer dit gebeurt is er op de afbeelding hieronder geen sprake meer van het rechtse symbool, enkel het ethernet symbool staat er dan nog. Dit kan soms enkele minuten duren, maar soms duurt het ook een half uur. Ik probeer dan mijn computer opnieuw op te starten, maar dit heeft volgens mij geen effect. Het is telkens wachten tot het weer terugkomt. Dit kan soms een maand lang niet gebeuren en dan ineens drie keer op een week bijvoorbeeld. Ik ken niets van computers, ik maak me serieus zorgen want deze laptop is nog maar een jaar oud en heeft me toch 800 euro gekost. Verder heb ik ook geen problemen met deze laptop.. Kan er iemand mij verder helpen? Hoe komt het? Wat kan ik eraan doen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.