Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rickyriso

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Beste mensen, Sinds gister start mijn computer niet verder op dan het punt waarbij hij zegt 'configuratie van windows voorbereiden. schakel de computer niet uit'. Na enkele seconden staat er 'afsluiten' en start hij opnieuw op en begint het hele verhaal opnieuw. Ik kan zelfs niet in veilige modus komen en heb helaas geen windows cd meer. Nu heb ik precies ditzelfde probleem al eens eerder gehad en toen kon ik het oplossen door het register van de updates te resetten in command prompt bij systeem herstel. Dit is de video die mij vorige keer geholpen heeft: https://youtu.be/BOchN8VNprQ?t=230 Zie ook bijgevoegde afbeelding van het script dat ik heb uitgevoerd Alleen als ik dit script nu weer uitvo er helpt het niet meer en blijft de loop bestaan. Het enige verschil is dat nadat ik het commando 'MD backup' heb ingevoerd hij zegt: 'er bestaat al een map of een bestand backup' (zie bijgevoegde afbeelding) Dit was de vorige keer niet het geval en in het filmpje ook niet. Moet ik deze backup misschien opnieuw resetten / herschrijven ofzo? Zo ja, hoe doe ik dat? of is er iets anders wat ik kan doen. Ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen want ik heb echt alle geprobeerd en ben ten einde raad. Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.