Ga naar inhoud

Jor2018

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jor2018's prestaties

  1. Bedankt Allemaal, het werk super en ik ben er heel blij mee!
  2. Dank!! Ik ga even checken.
  3. Bedankt Alpha: In rij 8 staan staan 2 getallen vermeld waarvoor ik een oplossing nodig had omdat ik graag een andere vermelding voor Nieuw wilde hebben als er 2 getallen in een rij staan. Dus staat er 1 getal in een rij (zoals in B5) dan is de vermelding Nieuw juist. Staat er ook nog een 2e getal in de rij (en niet in de aangrenzende cel) dan moet de vermelding re-entry zijn zoals het voorbeeld op regel 8.
  4. Hi Alpha, Bedankt voor je reactie. Het bestand is een deel van de Nederlandse Top2000. De kolommen C t/m V zijn alle Top2000 jaren die van toepassing zijn. De inhoud van de kolommen C t/m V is fictief en alleen bedoeld om hopelijk het gewenste resultaat, via een formule in de kolommen A en B te krijgen.
  5. In het bestand zijn alle kolommen die ik nodig heb.
  6. Nog 1 verzinsel, is het mogelijk om via een formule in de gele cellen het laatste- en het eerste jaar van een notering weer te geven? Mega4.xlsx
  7. Hartelijk dank voor je snelle reactie Emiel, zo werkt het helemaal super en is het voor mij opgelost!!! Dank aan u allen en ik wens jullie een mooi en gezond 2019.
  8. Hoi Emiel, Nee, nog niet helaas. Zie de bijlage Mega2.xlsx
  9. Correctie, waar kolom B staat moet C staan, waar Kolom C staat moet Kolom D zijn. Sorry voor de verwarring.
  10. Dit is een super oplossing, nog beter dan degene die ik had, toch wil ik nog heel graag 1 aanpassing met een tekst maar mij lukt het helaas niet :(. De regels 1 t/m 7 zijn dik in orde maar in cel A8 wil ik graag een andere waarde. Dank alvast!!!! Map1.xlsx
  11. Ik heb het bestandje geupload.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.