Ga naar inhoud

Kaat Je

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kaat Je's prestaties

  1. Bedankt voor de reactie. De fotos zijn van de foutmeldingen ervoor. Ik heb geprobeerd een systeemherstel te doen wat geen effect had. Toen nog eens een herstel naar een vroeger moment, die is waarschijnlijk vastgelopen. Op dit moment kom ik niet verder dan de ASUS melding en start hij niet meer op tot aanmelding. Groetjes
  2. Hoi, Sinds afgelopen week startte mijn laptop niet meer op. Ik kreeg een melding gebruikersprofiel kan niet worden geladen. Ik kwam vervolgens in een zwart scherm terecht. Via ctrl alt del kon ik in taakbeheer komen en via die weg op config. Daar een systeem herstel gedaan wat het probleem niet oploste. Geprobeerd een nieuw systeemherstel te doen met een punt van een week eerder. Nu vrees ik dat deze mogelijk is verbroken te vroeg door een lege batterij, was vergeten aan te sluiten op stroom :( . nu krijg ik met opstarten een knipperend asus logo en kom niet verder. is er nog iets te doen? hoor het graag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.