Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Larlie

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Larlie

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb het programma geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Komt, denk ik, doordat het programma naar files met de extensie .db zoekt en mijn bestanden hebben nu de extensie .thktjfm. Of doe ik iets niet goed? Het programma zoekt naar bestanden in de directory C:\user\jjsie\appdata\temp. Ik heb een van de geinfecteerde bestanden in deze directory gezet maar zonder resultaat. Ik heb de extensie van mijn file eens even gewijzigd in .db. Dan wordt ie wel gevonden maar herkent de file niet als een Nemucod file.
 2. Heb het programma gedownload en ga het proberen. Kan wel een tijdje duren vanwege andere werkzaamheden. Hartelijk bedankt alvast voor de aangereikte mogelijke oplossing👍
 3. Sorry voor de overlast doordat ik even niet goed opgelet heb hoe groot de bestanden waren die ik toegestuurd heb. Nu heb ik dat (hopelijk😀) wel goed gedaan. Nogmaals de link: http://www.filedropper.com/machtigingempdf
 4. Hey, Ik begrijp het. Maar ja.... nooit geschoten is altijd mis.
 5. Hallo abbs, Bijgaand de link: http://www.filedropper.com/les02cameratechniekiipdf. Wat is je advies wat ik met het tekstbestand "THKTJFM-DECRYPT" welke ik in vrijwel elke map op de geïnfecteerde drive's tegenkom? Groetjes
 6. Hallo abbs. Hierbij de link:http://www.filedropper.com/bloemencorso-4220500jpg Alvast bedankt voor je moeite
 7. Mijn bestanden zijn versleuteld waardoor ik deze niet meer kan openen. Achter de bestandsnaam is als extra extension THKTJFM toegevoegd. Dit is gebeurd nadat ik op het internet op zoek was naar een partitionerings programma. Hierna vond ik overal een tekstbestand met de naam "THKTJFM-DECRYPT" Weet iemand een oplossing of programma waarmee ik de bestanden weer kan herstellen? Zelf ben ik ook al op zoek geweest en kwam het programma "eset teslacrypt decryptor.exe" tegen, welke ik gedownload en geïnstalleerd heb. Echter zonder succes.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.