Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

cope

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, Alpha en bakerman, jullie zijn bedankt voor de vlugge respons en de oplossingen, ik kan nu terug verder werken aan de inventaris 👍. Met vriendelijke groeten, Peter
  2. Hallo, Momenteel lukt dit voor kleine bestanden, maar voor bestanden met meer dan 50000 producten krijg ik niks te zien met deze formule, dus graag een formule die dit wel aan kan. Zie bijgevoegde Exel met formule die ik nu gebruik voor kleine bestanden. Alvast bedankt voor de hulp, Peter STOCK TOTAAL VOORBEELD.xlsx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.