Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rinuss

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Rinuss

  Visual basic regel win 10 pro versus win 10 home

  Dank voor de reactie, Hoe komt het dan dat het op de andere PC met de pro versie wel werkt zonder meldingen over kring verwijzing? hoe krijg ik die er uit? grt Rinus
 2. Rinuss

  Visual basic regel win 10 pro versus win 10 home

  Hi Alpha, Dank voor snelle reactie maar....... helaas, mag niet baten...... andere suggesties?
 3. Rinuss

  Visual basic regel win 10 pro versus win 10 home

  de vraag: kan iemand mij helpen dit op te lossen?
 4. ik heb een excel programmering welke perfect draait op windows 10 pro. op windows 10 Home krijg ik een foutmelding. zie bijlage ik heb in vertrouwen het hele document geplaatst zodat voor alle eventuele vragen de antwoorden in bijgaand document zitten bijvoorbaat dank grt Rinus Doc1 diagram.docx Planning (2017) 1.5.1.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.