Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

DeborahvdS

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik heb het nogmaals geprobeerd nu met kabel aan de modem, maar ook nu kan ik nergens op klikken. Beide keren heb ik opstarten met netwerkverbinding gedaan. Het probleem is dat ik niet eens een internet browser kan openen.
 2. @droske Ik heb de computer in veilige modus gestart, maar ik kan niet bij internet komen. Ook in deze modus blijft er een rondje draaien en kun je dus nergens op klikken. @falstring Ik heb de test gedraaid en er kwamen geen errors uit.
 3. Zojuist kreeg ik bijgevoegde foutmelding. De tegels op het bureaublad waren toen ook weer even zichtbaar. Na op OK geklikt te hebben, verdwenen deze weer. De melding lijkt op de eerste melding maar de cijfers zijn anders
 4. Bedankt voor je reactie. Het afmelden duurde erg lang. Halverwege kreeg ik bijgevoegde foutmelding. Ik heb op OK geklikt en heb de computer afgesloten en opnieuw opgestart. Na het opstarten zag ik even wat tegels op het bureaublad, maar die verdwenen al snel weer en kreeg ik weer hetzelfde scherm als eerst. Het scherm is soms ook een tijdje zwart waarna weer het scherm terug komt.
 5. Bij het opstarten van de computer krijgen we bijgevoegde melding. We kunnen nergens op klikken en als je met de muis boven de taakbalk hangt zie je het draaien alsof deze ergens mee bezig is. Er verandert echter niets. Ook worden er geen mappen op het bureaublad weer gegeven. Wat kunnen wij doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.