Ga naar inhoud

Mark van den Eijnden

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mark van den Eijnden's prestaties

  1. Hallo Bakerman, Ik heb de formule ingevoerd, maar in eerste instantie klopte het niet en pakte hij in week 1 de getallen van week 3. Na onderstaande aan te passen naar het volgende lukte het wel. =VERSCHUIVING('Map2'!$B$42;0;(KOLOM()-3)*3) De formule staat in Map1 in cel C73 en het getal wat hij over moet nemen in Map2 B42. Zou je nog uit kunnen leggen wat de functie KOLOM in deze formule precies doet?
  2. Hallo, Ik ben een document aan het opmaken waar verschillende berekeningen uitgevoerd worden. Hiervoor heb ik een hoofdmap, waar de belangrijkste info komt te staan (in dit voorbeeld Map1). Daarnaast heb ik een aantal submappen waar informatie uitgehaald moet worden (Map2, Map3 etc.). Ik kan hier geen document in plaatsen omdat het gevoeligeinfo is. Ik probeer in Map1 een aantal verwijzingen te zetten voor een heel jaar. Het enige vervelende is dat dit versprongen verwijzingen zijn. Zo moet in week 1 de data van "Map2!B42" staan, in week 2 de data van "Map2!E42" Week 3 de data van "Map2!H42" enz. Het gaat dus telkens om stappen van 3. Als ik dit probeer door te trekken over alle 52 weken, dan pakt de eerstvolgende cel niet de laatste ingevulde plus 3 stappen in map2, maar hij pakt dan de data van "Map2!C42". Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, zoals Verschuiving, maar ook dit werkt niet. Ik zou dan alles handmatig moeten invullen. Welke formule moet ik gebruiken om ervoor te zorgen dat Excel snapt dat ik telkens 3 stappen wil maken in Map2 en dat ik hem kan doortrekken? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.